• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal sarıları hakkında?

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
merhaba kızlar..

loeral sarılarını kulllanan varmı içinizde..en açık hangi sarısı sizce..yorumlarınızı bekliyorum...

en iyi sarıyı çıkartan hangi marka?

ben bugün 01 çok çok açık doğal sarı aldım canım loreal creme nin açısı özelliği de var ve bugün deniycem güzele benziyor

ben bugün 01 çok çok açık doğal sarı aldım canım loreal creme nin açısı özelliği de var ve bugün deniycem güzele benziyor

şu anki saç renginiz ne? doğal saçın üzerine mi boyayacaksnız? boyadıktan sonra sonuçları bildirirseniz çok iyi olur :7: çünkü ben de merak ediyorum çok çok açık doğal sarının performansını...

bende merak ediyorum eklersin buraya canım olurmu?

ben saclarımı kuaföre boyattım valla yine..dogal tarzı.:12:

şu anki saç renginiz ne? doğal saçın üzerine mi boyayacaksnız? boyadıktan sonra sonuçları bildirirseniz çok iyi olur :7: çünkü ben de merak ediyorum çok çok açık doğal sarının performansını...

canım saçım röfleli sarıydı dibe vurmayın sakın bunu diyim kızıl şeklinde açıyo:S
aralardaki kahvelerimi de bal rengine çevirdi.
sarıları da civciv etti :D

kel alaka oldu yani öylemi canım..

valla kuaför diyor..o kutudaki boyalardaki resimler gibi çıksa..biz niye burda duruyoruz..bizim işimiz ney diyorlar..haklı olarak haklılarda..:97:

Eklediğin resimdeki saç gerçekten çok güzel.Benim saçalrımda röfleli dipleri geldi,ama tek renk boya yaptırmak istiyorum...Bu rengi nasıl tutturabilirim acaba...Öyle kararsızım ki saç konusunda birgün karamel istiyorum birgün küllü bir renk...Sarı çok yıprattı saçımı ama çok yakışıyor ya :)

Eklediğin resimdeki saç gerçekten çok güzel.Benim saçalrımda röfleli dipleri geldi,ama tek renk boya yaptırmak istiyorum...Bu rengi nasıl tutturabilirim acaba...Öyle kararsızım ki saç konusunda birgün karamel istiyorum birgün küllü bir renk...Sarı çok yıprattı saçımı ama çok yakışıyor ya :)

cnm ikimizde aynı fikirdeyiz ayne bal rengi hoşuma gidiyor şuan avatarımdaki hadisein saçı:21:

Loreal casting serisinden bal köpüğüne boyamıştım saçlarımı,çok seyrek röfle vardı saçalrımda ve turuncumsu bir renk oldu ama çokk parlaktı ve herkes çok beğeniyordu,ama ben tüm sarı üzerine bal köpüğü yapsam turuncu kafa olurum...Kuaförlerde kaliteli boya kullanmıyolar ki,o yüzden netten markaların renklerine bakıyorum...açık karameli ve dore kumralları beğendim,ten rengim hadise ile aynı gibi,onun uyguladığı renkler bendede iyi duruyor...Ama benim saçımı boyayan kuaförler onunki gibi değil...:(

Loreal casting serisinden bal köpüğüne boyamıştım saçlarımı,çok seyrek röfle vardı saçalrımda ve turuncumsu bir renk oldu ama çokk parlaktı ve herkes çok beğeniyordu,ama ben tüm sarı üzerine bal köpüğü yapsam turuncu kafa olurum...Kuaförlerde kaliteli boya kullanmıyolar ki,o yüzden netten markaların renklerine bakıyorum...açık karameli ve dore kumralları beğendim,ten rengim hadise ile aynı gibi,onun uyguladığı renkler bendede iyi duruyor...Ama benim saçımı boyayan kuaförler onunki gibi değil...:(

yıllardır röfleli saçları üsütelik son 5 yıldır aralıksız hiç degiştirmeden ama artık bıktım çizgi çizigi duruyor ben dogal istiyorum gözlerim yorulmasın saçıma baktıgımda..

o nedenle ya açık kumral yapıcam ya açık karamel yada bal rengi..kuaförle konuşcam..öyle...ya ben lendim boyuyınca içime simiyor bir taraflar alt kısım boyandı boyanmadımı bilmyorum..

hem kalitesiz boya kullanıyor kuaför diyosun dha içiye alkolü zararı düşük olur.

yıllardır röfleli saçları üsütelik son 5 yıldır aralıksız hiç degiştirmeden ama artık bıktım çizgi çizigi duruyor ben dogal istiyorum gözlerim yorulmasın saçıma baktıgımda..

o nedenle ya açık kumral yapıcam ya açık karamel yada bal rengi..kuaförle konuşcam..öyle...ya ben lendim boyuyınca içime simiyor bir taraflar alt kısım boyandı boyanmadımı bilmyorum..

hem kalitesiz boya kullanıyor kuaför diyosun dha içiye alkolü zararı düşük olur.

İşaretlediğim yerde ne demek istediğini anlamadım canım..İstiyorum ki iyi bir renk seçip kuaföre gideyim benim aldığım boya ile boyasın...Loreal koyu sarı dore rengide güzele benziyor kumral dorede...Ama karar veremedim :(

İşaretlediğim yerde ne demek istediğini anlamadım canım..İstiyorum ki iyi bir renk seçip kuaföre gideyim benim aldığım boya ile boyasın...Loreal koyu sarı dore rengide güzele benziyor kumral dorede...Ama karar veremedim :(

boyalar iyi degil dedinya ..alkol oluyorya boyada amnonyak vs..saça çok zarar vermez o zaman diye düşündüm..

mesela açıcı iyisi kötüsü misali...iyisi çok zara verir..kötüsü etki bile etmez örnegin..ne zaman boyatcan..eklersin buraya olurmu

canım ya benım sacım bu renge cok cok benzıyo ben palettenın 7 oils diye bı serısı cıktı onu kullanıyorum turkıye de var mı bılmıyorum eger varsa mutlaka o boyayı kullan numarasını falan hatrlamıyorum ama kutusunda yesıl gozlu dolgun dudaklı cok guzel bı bayan resmı var ve mukemmel bı sarı. sacı cok guzel acıyo ve cok parlak cok guzel bı renk yapıyo kesınlıkle tek gecerım!

ben loreal excellence 8,1 kullanıyorum ilk boyadıgımda cok güzel oluyo kutu üstündeki sarı kadar acık olmuyo ama küllü koyu bir sarı oluyo 3 hafta sonrada külü gidiyor :( kendi sacımda saçlarım koyu kahve rengi buarada

Back