Saç Rengi ve Saç Boyama loreal saf kestane

bjkm

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
95
1
16
Afyon
loreal saf kestane kutunun üzerindeki saç rengine bayıldım şuan saçlarım küllü kumral.. boyasam nasıl olur? kestane rengi koyu olur diye korkuyorum sizce koyumu olur? saf açık kestane daha açık olur gibime geliyor.. fikirlerinize ihtiyacım var

saf kestane

saf açık kestane

Son düzenleyen: Moderatör:
kumraldan kestaneye geçişte koyu gelebilir sana ama alışırsın kestane güzel bir renk :) saf açık kestaneyi tercih ederdim ben olsam :)

kumraldan kestaneye geçişte koyu gelebilir sana ama alışırsın kestane güzel bir renk :) saf açık kestaneyi tercih ederdim ben olsam :)

bu rengi çok beğendim ama kafam karışıktı acaba boyasam mı diye yorumunuzu okuyunca tam kararımı verdim açık olanına boyayacağım :) saçımın rengini biraz daha açacağım koyu olmasın diye

bence açık kestaneye boya canim kestane cok cok cok koyu çıkıyor bildiğin siyah gibi çıkar uic o riske girme .acik kestane bile klyu cikacaktir neredeyse ama daha kahve tonu olur en azindan

ikiside harika bence fakat kestane arkadaşın da dediği gibi koyu oluyor bayağı. açık olan bencede en makulü. lütfen foto paylaş boyayınca bende düşünüyorummm :)

köpük boyalar çok koyu çıkıyor.kutunun üzerindeki renkler çok güzel ama malesef boyadığınızda kutudaki resimle alakası olmayacak

yine kararsızlığa düştüm kutunun üzerindeki renk harika ama koyu olursa diye cesaret edemiyorum

her ikisi de koyu tutar, o seri öyle. kendi renginize yazık etmeyin.

yüklediğiniz resimlerin gerçek renkleri;

Tercih sizin

kızlar bir tane köpük boya yeterki oluyormu saçlarım omuzlarımın altında yeterli gelırmi sizce 1 adet

Bence bu tonların en açığını yani 70 numarasını kullanın. Yani ısrarcıysanız en açığı olsun.
Bakın önerdiğim rengi bir bayan denemiş şu linkte resmini koymuş bir bakın; farbydo w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…