• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal saç boyası(loreal preference/loreal excellence crem) yardım

Tostikdana

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
893
701
323
Selam kızlar. Dün aksam itibariyle saçlarımı loreal preference 6.00 $recital-preference-6-capri-natural-light-brown.jpg açık kumral olarak geçiyor boyadım. ama saç rengim fındık kabuğu oldu. çok kötü oldu. hiç beklediğim gibi degil korkunç oldu yani kısaca resimdekiyle uzaktan yakındn alakası yokk sakın aldanıp almayın. sanki birde saçlarımı çamaşır suyuyla yıkamışım gibi gıcır gıcır bi his veriyor. çalıştıgım için saçlarımı topladım bugun. benim istedigim canlı parlak bi kahveydi. içinde kızılımsılar ve turuncular olmamalı. araştırdım ve loreal excellence crem $z-loreal-excellence-creme--5-acik-kestane--sac-boyasi-91338.jpg 5 açık kestaneye boyamaya karar verdim. iki sene önce sanırım bu renge boyamıştım başlarda koyu oluyor ama sonra açılıyor yanlış hatırlamıyorsam tabi kızlar loreal excellence crem 5 açık kestane kullanan varsa fikrini almam gerek lütfen birde igoraydı sanırım o boya nasıl? benim işimi şansa bırakmam gerek bu cumartesi boyuycam sizce çok yıpranırmı? bilgilerini paylaşmanızı rica ediyorum:14::14::14::53:

canım bence saçındaki boyanın biraz akmasını bekle çünkü boya hem istediğin gibi tutmaz hemde saçın çok yıpranır ben geçen ay iki haftada 5 boya ve üstüne birde açıcı yaptım pişmanım çünkü saçlarım çok yıprandı ama yine de sağlam sayılırlar. İki hafta bekle öyle boya bu sürede saçını sabunla yıkayabilirsin sabun boyayı akıtır ama çok kötü yapıyo saçı duşta önce sabunla yıka sonra şampuanla ve kremle bol bol bakım yap ve iki hafta sonra boya istediğin gibi olacaktır.

canım bence saçındaki boyanın biraz akmasını bekle çünkü boya hem istediğin gibi tutmaz hemde saçın çok yıpranır ben geçen ay iki haftada 5 boya ve üstüne birde açıcı yaptım pişmanım çünkü saçlarım çok yıprandı ama yine de sağlam sayılırlar. İki hafta bekle öyle boya bu sürede saçını sabunla yıkayabilirsin sabun boyayı akıtır ama çok kötü yapıyo saçı duşta önce sabunla yıka sonra şampuanla ve kremle bol bol bakım yap ve iki hafta sonra boya istediğin gibi olacaktır.

yaaa gerçekten mi ben hafta sonu boyuyayım demiştim :( ama idare edebilirim sanırım toplarsam çok fena durmuyor sence seçtiğim renk nasıl açık düşmez degilmi inan çok mutusuzum canım:(

:) dert etme ben 2 haftadır açıcıyla açtığım turuncumsu saçlarımla dolaşıyorum hem biliyo musun beğendim bile sürekli erteliyorum boyamayı :D bence açık renk olmaz max. üzerindeki renk çünkü 5 numara pek açık sayılmaz boyadıktan sonra fotoğrafını da koy merak ettim :16:

Back