• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Recital reference 6.1 Ultra Açıcı Küllü Kahve (videolu)

Elifingo

rutine bağlamış
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
159
0
96
39
İstanbul
saçlarım sarıydı üstüne çikolata kahve boyattım,şuan baya aktı.lorealin bu rengini çok beğendiğm ama kafamda çok renk oluşur diye korkuyorum.kendi saçım kestane diplerden çıktı.dipboyalı kısmında çikolata kahveden kızıllı bir renk kaldı.sarı yerlerdekilerde koyu sarı gibi oldu.bu boyayla boyayan kızların videolarını buldum,renk gerçekten güzel.dediklerini tercüme edecek arkadaşlar çıkarsa çok güzel olur:)bir de bu rengi düşünenlerede fikir olur dedim.özellikle ilk videodaki kızın saçındaki siyah boya falan mı acaba?ing anlamıyorumda:S
YouTube - Hair Color Review: Loreal Paris Ultra Light Ash Brown FOR DARK HAIR + Other Product Reviews
YouTube - loreal hi-lift browns review-HOW TO LIGHTEN DARK HAIR
YouTube - Loreal preference true brunette in UL61 review

arkadaşlar bu rengi kullanan var mı?varsa foto koyabilir mi??videolarda görünüyo ama direk deneyerek memnun kalan birilerinin fikirlerine ihtiyacım var:30:

Back