Saç Rengi ve Saç Boyama loreal recital preference serisi hakkında

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar bu seri hakkında ne dusunuyosunuz
boya kalıcı mı
serı tam renklerı cıkartıyomus sanırım sızce oyle mı?
ben bu serinin koyu sarı dore bakır rengıne bayıldım ona boyamak ıstıyorum sacım acık kumral koyu sarı gıbı bı renkte nasıl olur sızce?

bende bır ara bu serınden su anda hatırlamadıgım bır renge boyamayı dusunmustum ıyı oldugunu duydum ama ben market boyalarını tavsıye etmıyorum ve de kullanmıyorum kozmetıkcıden tup boya alıyorum ve bıtkısel boya kullanıyorum arastır ama bence bıtkısel boya kullan

cok haklısın cnm ama ben bı defa o rengı boyamayı aklıma koydum cunku hep bakır ıstıyodum ve o renge hasta oldum resmennn akannehir bıkere boyamassam rahat etmıcem heralde hihoyyyt cok tesekkurler canım tavsıyelerın ıcın

ben bakır kor kızlına boyamıştım ilk başta çok koyu bir renk olmuştu şaşırmıştım sonra iki yıkamada inanılmaz derecede açıldı renk sanki başka bir renk boyamışm gibi oldu...her yıkayıyışımda farklı bir renk oluştu kızıl olduğu için olabilr...

cok tesekkur ederım tatlım sacım bıraz yıprandıda sureklı orealden boyadan falan o yuzden daha kotu yapmasın ıstıyorum loreal de hıc denemedım bı deneyelım bakalım nasılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…