• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal recital preference ile boyayanlar

papatya367

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2007
71
2
286
İstanbul
selam arkadaşlar, aranızda loreal recital preference 9 ya da 10 ile boyayanlar var mı, bu markanın beyazları çok iyi kapadığını duymuştum da eğer bu renklerden biriyle boyayıp ta memnun kalan varsa yazabilir mi bir de saçım koyu kestane acaba boyarsam ne renk olur yardımcı olur musunuz lütfen

loreal recitalin kumral ve bakır tonlarını kullandım.Kesinlikle çok kaliteli bir boya.Saçlarımı hiç yıpratmadı ayrıca çok parlak bir renk oldu.Akdıkça da güzel bir renk çıkıyor ortaya.Beyaz kapaması diğer tüm boyalar gibi.Bence beyaz kapamada en etkili boya garnier.Genelde koyu tonlarda olduğu için çok iyi kapatıyor.Ben recitali tavsiye ederim ama dediğin renklerini kullanmadım.Sarı nasıl tutar bilemicem.

Bende lorealin 10 numarasıyla 7.31 kumral dore rengini karıştırıp boyuyorum çok memnunum.

Yanlız saçlarınız koyu kestane ise direk 9-10 numaralara boyadığınızda turuncumsu bir renk elde edersiniz sanırım.

Back