• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Recital Preference - 6.5 Koyu Kumral Akaju - Saç boyası kullanan var mı?

bahaaar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
93
33
298
Zonguldak
kızlar merhaba
ben bu lorealin koyu akaju rengine bayıldım kapakta harika duruyo ama boyamakta kararsız kaldım.saçım sarı ama bal köpüğü tonlarında ne dersiniz üstüne boyasam nasıl olur .kullananlar bana boya hakkında bilgi veririse çok sevinirim

kullanmadım bu rengi ama şimdiki saç rengin açık olduğundan kutudaki renge yakın olur diye tahmin ediyorum eğer sentetik saçlarda da kutudaki gibi duruyorsa tabii.

saol canım cevabın için senin avatarındaki saç rengine de bayıldım o tonlarda bişey istiyorum.koyu kahve değil de sarı parlayan renkleri çok seviyorum daha karar veremedim o yüzden napsam bilmiyorum?

saol canım cevabın için senin avatarındaki saç rengine de bayıldım o tonlarda bişey istiyorum.koyu kahve değil de sarı parlayan renkleri çok seviyorum daha karar veremedim o yüzden napsam bilmiyorum?

Récital Préférence
6.35 HAVANA AÇIK AMBRE bu renk benziyo avatarımdakine sanırım.vereliniortak
bir de voila 7.8karamel e bak.

Son düzenleme:
teşekkürler canım baktım söylediğin renge benziyomuş avatarındakine ilk fırsattı alıp boyayacam bu tonlarda bişeye inş. güzel olur:)

bu rengi boyayan oldu mu? ben de düşünüyorum ama bu recital tamamen saçtan akmaz değil mi? jel boya ya o açıdan sordum bilmiyorumkismile

kızlar ben bu koyu kumral akju rengine boyadım saçımı.bi hevesle aldm. doğal rengim koyu kumral.
tatlı bi kahve oldu güneşte bakrmsı kahve gibi görünüyo. aktıkça dahada hoşuma gidiyo ayrıca.çok hoşuma gitti. diplerim uzadı aynı renge boyayınca dahamı turunculaşr acaba ..

kızlar ben bu koyu kumral akju rengine boyadım saçımı.bi hevesle aldm. doğal rengim koyu kumral.
tatlı bi kahve oldu güneşte bakrmsı kahve gibi görünüyo. aktıkça dahada hoşuma gidiyo ayrıca.çok hoşuma gitti. diplerim uzadı aynı renge boyayınca dahamı turunculaşr acaba ..

slm wizardd koyu kumral akajuya boyadıgın renk avatardaki sac rengınmi tamda istedıgım renk bu bu rengin karamel oldugunu sanıyordum boyanın markasını sorucaktım birde?

Back