Loreal Pure Zone deneyimi olanlar acaba bakabilir mi?

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
Merhaba kızlar foruma yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum :)
Cilt tipim yağlı, burun çevremde ve yanaklarımda siyah noktalar var ve pütür pütür :/
Dün Loreal Pure Zone'un siyah noktalara karşı gözenek arındırıcı jelini, aynı şekilde gözenek sıkılaştırıcı losyonunu ve yağlanmayı önleyici nemlendiricisini aldım. Üçü de aşağıda

bunları sırasıyla kullandım, dün akşam uygulayıp yattım, bu sabah okula gitmeden uyguladım ama okuldan geldiğimde yüzümdeki siyah noktaların arttığını, minik minik sivilceler oluştuğunu gördüm. Yeni kullanılmaya başlanan ürünlerde ilk günlerde böyle reaksiyonlar olabilir mi, yoksa bırakayım mı? Kullananlar ne düşünüyorsunuz, ürünler size nası geldi?
Yardımlarınızı bekliyorum

cannım ben bu beyaz seriyi kullandm
maske olarak kullanıncA çok zor çıkıyo,ama iyi temizledi

şimdide turkuaz seriye geçtm.ben memnunum yani.cildim karma benm
istersen bi kaç gün ara ver.bunlar benm kullandıklarım

Evet seninkileri de görmüştüm seninkiler pütürler için dimi :) Benim siyah nokta sorunum daha ön planda olduğu için bu seriyi aldım...Bikaç gün ara vermek de istemiyorum yaa yeni aldım daha napsam? Peki sen niye beyaz seriden mavi seriye geçtin?

loreal pure zone kullandım bana çok kötü geldi memnun kalmadım hep sivilcem çıkmıştı la roche posaydan vazgeçmem

Hadi ya bana da seninki gibi mi olucak acaba, hangi ürününü kullanmıştın canım?

yo bende pütür yok.cildim karma olduğu için akneye meyilli
ben değişiklik olsun diye bu seriye geçtim

neutrogena jel kullanıyodum bitti ilk resimdekini aldım ilk zamanlar güzel gibiydi daha sonra begenmedim yüzümüde kuruttu kesinlikle neutrogena süper tekrar kullanıcam

Ben yağlanmayı dengeleyeninden almıştım senin aldıklarından 3.ücüsü. Bikaç haftadır kullanıyorum cildim sivilceye meyilli zaten onlarla uğraşıyorum da bi zararını görmedim ayrıyetten bi sabun kullanıyorum ondan da olabilir. Ama etkisini sorarsan yağ aynı yağ bişeyi önleyemedi henüz :))

geçen seneydi galiba bi ara almştım nasıl diye ama memnun kalmamıştm sanrm pek çünkü bitirmemiştim bile :)
nivea , pure zone vs.. tarzı kozmetik ürünlerdense la roche posay , bioderma gibi dermokozmetik ürünler kullanmanı öneririm cnm..

arkadaşlar ben de pure zone kullandım iğrenç bir ürün bana göre yüzümün bütün ph dengesini bozdu aşırı alkollü özellikle toniği resmen alkol sürüyormuşum gibi oluyor cildim kat kat soyuldu ve kurudu bu ürün yüzünden karma ve kuru ciltlere asla önermem.. yağlı ciltlerde ise benim yağlıya dönük karma bir cildim vardı kullandığımda şimdi dengesi bozulmuş bir cildim oldu yağlı ciltler de bence bu seriyi tercih etmeyin evde kendi maskenizi yapın elma sirkesini tonik olarak kullanın inanın bundan on kat daha iyi böyle çirkin kandırıcı ve vaadettiğini yapamayan bir ürün daha görmedim nefret ettim bu pure zone dan

Ben de temizleme jelini kullanıyordum hiç memnun kalmadım, clinique kullanıyordum bitince de alamadım sonra pure zone aldım bir işe yaramadığını gördüm, bugün tekrardan clinique aldım canım

Pure zone sivilceli ciltlere önerilmiyor ki zaten çünkü deri altındaki sivilceleri harekete geçiriyor hepsi bir anda ortaya çıkıyor..
Ben roaccutane tedavisi görmüştüm o yüzden cildimde sivilce yok olmaması da lazım zaten:26:
Pure zone u maske olarak kullanıyorum toniğini de kullanıyorum bir sorunum yok:26:

pure zone bende kullandım sürekli sivilce çıkardı.şimdi la roche posay kullanıyorum çok sorunlu bi cildim vardı gören soruyo şimdi ne kullanıyosun diye özellikle alnımda minik sivilceler vardı hiç kalmadı..çenemde de büyük çıkardı onlar da artık çıkmıyo ama izi kaldı ben şimdi izler için salyangoz kremi aldım deniyorum bakalım:

geçen gün kozmetikte bende ilk bunlardan almayı düşünmüştüm fakat orda ki cilt bakım uzmanı bana loreal ve bunun gibi ürünler alkollü olduğu için çok yardımcı olmaz her zaman eczane gruplarından tercih yap demişti (dermokil, sebamed..) dermokil aldım bende ve gayet memnunum

Ben kullandım hiç memnun kalmadım. Yağlanması düzelmedi, bi faydası olmadı bana. Arkadaşlara katılıyorum bunlar daha çok kozmetik grubuna giren ürünler.

ben o ürünü set olarak kullandım alırken bana düzenli ve uzun süre kullanmanız gerek dedi bende sabırla düzenli bi şekilde 2 kutu ama sonuç ne: kocaman bir hiç! hala yüzüm sivilceli, siyah noktalı

Bende beyaz serisini kullanmıştım cilt tipim de karma olduğu için T bölgesindeki yağlanmayı önlemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…