loreal pure zone arındırıcı temizleme losyonu ve loreal triple active fresh krem?

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.877
248
kızlar geçenlerde bu iki ürünü aldım. önce arındırıcı losyonu sonra da nemlendirici diye aldığım triple active fresh kremi sürdüm. yüzümde bir yanma oluştu. ertesi gün de çene kısmımda ve alnımda soyulmalar oldu. özellikle krem gibi olan fondotenlerden sürdüğümde alnım ve burnum pütür pütür soyulmuş gibi gözüküyor. sizce bu normal mi?

kızlar yorumlarınızı bekliyorum ben çok anlamıyorum bu işlerden yeni yeni öğreniyorum bir el atın lütfen :)

Canım konuyu yanlış yere açmışsın, "güzellik & bakım & kozmetikler" kısmına açman gerekirdi. Ben bildirdim zaten, taşırlar konunu oraya... Konunla ilgili olarak da, alerjik tepki göstermiş olabilir cildin, bir süre kullanmayı bırak...

sanırım bu ürünler cildinize uygun değil. kurutmuş demekki. bazen benimde olur. benimde karma ama yanaklarım çok kuru. ve soyulur yanlış ürün alınca. tekrar gidip aldığınız yere sorun. kuru cilt pullanır ve dökülür çünkü.bol nem veren kuru çiltler için olan bir ürün bakın siz.

aslında burnum ve alnım yağlı sanırım çok fazla kuruttu o yüzden öyle oldu. aynen dediğiniz gibi pul pul. teşekkür ederim

Salisilik asit var tatlım ilk üründe yanma ondan oluyor. Soyulma da senin cildini fazla kuruttuğu için

bende uzun süre pure zone kullandım pek etkisini göremedim yıprattı daha çok cildimi bıraktım bende almıyorum artık

acaba krem gibi olan bir fondoten kullanmam da etkiliyor mudur? sıvı değil fondotenim diğer yerlerimde pul pul görüntü yok ama alnımda ve burnumda oluyor bunun bir çözümü var mı?

acaba krem gibi olan bir fondoten kullanmam da etkiliyor mudur? sıvı değil fondotenim diğer yerlerimde pul pul görüntü yok ama alnımda ve burnumda oluyor bunun bir çözümü var mı?
Ciltte sıkıntı olmasa fondöten öyle bir görüntü yaratmaz:44:

cildin nemli kalması lazım. çabuk geçsin istiyosan fazla tahriş etmeyen bir peeling kullanabilirsin. ama belli ki oldukça hassas o bölgeler mutlaka nemlendirici kullan

lorealin aldığım nemlendiricisi de yüzümü yakıyor ben anlayamadım sorun nerde olay in peelingini aldım haftada bir kez uyguluyorum 2 kez yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…