Şampuan ve Saç Kremleri Loreal profesyonel bakım

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Loreal profesyonel bakım ürünlerini kullanan var mı?
2 farklı kuaföre gittim,ikisi de loreali önerdi.Ben pantene kullanıyorum,memnunum fakat pantene de yağlanma sorunuma çözüm olmadı.Kuaförler lorealin ürününün faydalı olacağını söylediler.Marketten alınan şampuanların çok da iyi olmadığını söylediler.Bunu acaba satmak için mi yaptı,yoksa gerçekten iyi bir şampuan mı merak ediyorum.
Kullananlar varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Sevgiler..a.s.

loreal urunlerı gerçekten çok guzel fakat çok pahalı o parayı verecek kadar sorunluysa saçın verebılırsın...
kuaförler onların satışını yaptıkları için tabıkı önerecek ama onlar proffesıonel urunler oldukları için marketlerde satılmıyor ...

Çok büyük bir sorun yok saçımda.Evet gerçekten pahalı ürünler,değer mi diye merak ediyorum ben de.Saçlarım yağlı,hergün yıkıyorum nerdeyse.Şampuan daha fazla zarar versin istemiyorum.O yüzden almamda fayda olur diye düşünmüştüm.Sen kullanıyor musun?

6 aydır kuaförümün tavsiyesiyle kullanıyorum ve bi daha vazgeçemem diye düşünüyorum diğer şampuanlar saç derisini temizlemeyip aksine gözenekleri kapatıyor loreal ile saçımın gerçekten temizlendiğini hissedebiliyorum ve saçlarım sağlıkla parlamaya başladı çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum ayrıca saç dökülmemde vardı ve farkedilir derecede azaldı

Saol canım,umarım ben de görürüm faydasını.Senin saç tipin nasıl?Bu arada başka kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorummmmm

Ince telli ve zayıf saçlarım var boyadan sonra çok kurudu artı her gün saçımı yıkadıgımdan çok kurumasın diye kuru saç için olanını tercih ettim canım

Ince telli ve zayıf saçlarım var boyadan sonra çok kurudu artı her gün saçımı yıkadıgımdan çok kurumasın diye kuru saç için olanını tercih ettim canım

Benim dipleri yağlı,uçları kuru o yüzden tararken yıpranıyo saç uçlarım.Yağlı saçlar için olanını alıp,uçlarına da yanındaki bakım kürlerinden yapmayı düşünüyorum..Teşekkür ederim canımmm

loreal professiona ürünlerini kullandıktan sonra market ürünlerini kullanamaz oldum market şampuanlarının saçı iyi temizlemediğini farkettim.loreal professionalin fiyatları biraz fazla ama strawberryden daha ucuza alabilirsiniz...

benimde paralı olduğum dönemlerde derhal aldığım ürünler bunlar.helede yıprandığı zamanlar absolut repair serisi oldukça kurtarıcı oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…