• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preference 6.5 koyu kumral akaju nasıl bı renk kızlar?

canım bu bronz kahveye benziyordur büyük ihtimalyerimseniben

bende hep tahmini konuşuyorum ama kusura bakma:emir_bebek:
akaju biraz kızıllık veren demek

tatlım benım bana fıkır vermen yeter benım ıcın kusur ne demek cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın a.s. banada aslında numaranın 6 olması koyu oldugunu dusundrdu ama yıne de fıkırlerınızı almak ıstedım napmalıyım sence cnm guzel bı bakır olması ıcın??? floransada aktı gttı :( mukemmel bı renk ama 1 haftada aktı ıste mafoldumben

canımmm yine mi vazgeçtin sen kaydirigubbakcemile3 ben de küllü açık sarıya boyadım bekliyorum bakalım, yıkayınca nasıl bişey olucak :)

ay ınanmıorm sanaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 ınsallah guzel olur tatlım foto beklıormmmm

loreal 8.42 floransadan daha bakır ağırlıklı cnm.ama o da akar mı bilemem.
aslında yerinde olsam tarçın bakıra biraz kahve köpüğü karıştırırım.tarçın kına gibi oluyo diyolar.onu kırması için.
yada başka bir seçenek olarak neva colorun valencia bakırı rengi var.yeni çıkmış.hoş bir bakır kızıla benziyor.onu da deneyebilirsin istersen.

aa tarcın bakıra ne kadar kahve kopugu karstrmam gerekıyo boyamam gerek bı an once lızacım ya bana bı anlatr mısın?guzel bı bakır oluyo mu ole yapınca??

aa tarcın bakıra ne kadar kahve kopugu karstrmam gerekıyo boyamam gerek bı an once lızacım ya bana bı anlatr mısın?guzel bı bakır oluyo mu ole yapınca??

1 kutu tarçın bakıra kahve köpüğünün yarısını karıştır.bence güzel olur...

açık karamele boyalı saçın üstüne bu renk boyanırsa nasıl tutar acaba? bu boyayı deneyen var mı?

$lindsay-lohan-gets-her-hair-done-to-console-herself-on-her-split-from-sam-ronson-3nep.jpg kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim loreal akaju koyu kumral 6.5 bu renk gibi olur mu yardım lütfen

kızlar bu renk çok güzel bir renk..lorealin çikolata kahveside çok güzel tam rengi veriyo gerçekten..yine çikolata kahve devam ederim diyodum ama satıcı kızın rengi bu renkmiş..bayıldım resmen saçınızın rengi ne renk diye sordum bu rengi gösterdi...bende hemen aldım tabi..evet içinde kızıllık var..ama kızıl gibi durmuyo..tam bir kahverengi..yani böyle toprağın rengi gibi...bakalım inşallah tutar bende loralin 6.35 excellence boyamıştım en son bu inference 6.50 ..

Back