Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Preference 4.0 saçımı siyah yaptı :((

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
2 gün önce saçımı loreal recital preference 4 kestane ile boyadım.saçlarım 5.0 açık kestane boyalıydı ama altta sarı olduğu için baya akmıştı bakırımsı koyu kumral gibi bi renge dönmüştü.bu sefer 4.0 aliyim dedim almaz olaydım.çok koyu siyaha yakın bişey oldu hiç hoşuma gitmedi.sizce akar mı bu renk akarsa ne kadar zamanda akar
bu önceki hali

Uploaded with ImageShack.us

bu da şimdiki hali fotoda daha açık görünüyo baya koyu kahve siyaha yakın aslında

Son düzenleme:
canım boyadığın renk bu mu?

eğer buysa kutudaki bayanın da saçı baya koyu duruyor.ve bu kutu boyalarda genelde kutudakinden baya koyu oluyo.ne kadar sürede akıcağı hakkında bir fikrim yok malesef.ama ben de geçen hafta bugün sarının üstüne çikolata kahve boyattım,baya baya koyu oldu hatta diplerim kapkara oldu.ogünden beri 3 defa yıkadım baya aktı.sanırım altta sarı olunca rengin akması hazlanıyo.şimdide forumdakilerin fikrini almak için kahvelerle ilgili bi başlık açtım.o renkleri çok beğendim,bakalım hangisinde kara kılıp boyucam kafamdaki boya aktıktan sonra...

evet canım boyadığım renk buydu.loreal normalde kutudaki resimden daha açık olur diye bunu aldım ama bu sefer .ok koyu olduben daha açık tatlı bi kahve rengi istiyodum

benim başlığımdaki renklere bak istersen."bu kahvelerden hangisi" diye bir başlık açtım bende o tarz bir renk istiyorum valla

akarda altta bakırımsı tonlar varsa yine öyle parlar
bolca sacını yıka beyaz sabun olayını duydun mu onu dene.

hm evet beyaz sabunu duydum da beyaz sabun çalı gibi yapmaz mı saçımı?:44:

evt cnm çalı gibi yapıyor saçları bence deneme ya da şöyle yap saçına zeytinyağı sür bekle ve yıkarken önce sabun kullan sonra şampuan ve sonrasında krem tabii yağlar da akıtıyor rengi....

ben bunu deniyim diye düşünüyodum ya tamda bana cevap oldu çok merak ediyodum
loreal için genelde kutudakinden daha açık olur diyolardı ya
ben bi kere koyu kahve yaptım 3.0 düşün artık bildiğimiz siyah bn hergün yıkamıştım beyaz sabun çok kötü sçlarımı yoluyodu tarak sen deniceksen dene bn bi kere yaptım bi daha yıkamam sabunla

demekki lorealin sadece açık tonları kutuda görünenden açık oluyo koyu tonları çok koyu.ben de daha önce kumral ve açık kumralını kullanmıştım gayet sarıya yakın açıktı rengi:2:

Son düzenleme:
arkadaşlar loreal 4.0 çokmu koyu siyah oluryor ona boyamak istiyorum ama beyaz tenli olduğum için korkuyorum bi yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…