• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal preferance 7.43 kullanan varrrrrmıııııı

1kalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
38
0
96
Kocaeli
arkadaşlar bu boya türkiyede yok mu yaaa bilen yada gören varsa söylesin lütfen merak ediyorum bu rengi kullananlar varsa yardımcı olsunnnnn banaaaaaa

canım lorealin yok ama kolestonun var 7.43 ü lav ateşi güzel bi renk

loreal preferance da varmış ama yaaa ben yalnışmı biliyorum yoksa kumral bakır dore diye peki kolestonun ki kırmızı mı oluyo lav ateşi çok iddialı geldi bana

bildiğim kadarıyla loreal majirelin 7.43ü var. ben 7.44üne boyadım en son ama altında açık turuncuya benzer bi renk vardı onun bikaç ton koyusu çıktı tutturamadım bi türlü istediğim rengi. bi bak istersen dediğim renge,evde boyamayı düşünüyorsan kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin bu boyayı

loreal preferance da varmış ama yaaa ben yalnışmı biliyorum yoksa kumral bakır dore diye peki kolestonun ki kırmızı mı oluyo lav ateşi çok iddialı geldi bana

canım zaten 7.43 ün anlamı bildiğin gibi kumral bakır dore bu lav ateşi dediğim renkte çok iddialı bi renk değil turunculuk fazla değil kesinlikle ama biraz koyu tutuyor tabi zemin renginede bağlı

zeminde loreal 6.45 akaju kahve var biraz daha açmak istiyorum rengi koleston 7.43 yapsam olurmu ki ilginize tşkr ederim bu arada

ben yanıltmak istemiyorum boyarsan ne çıkacağı konusunda çünkü kendim de tutturamıyorum:( ama dediğim gibi aradığın boyadan türkiyede olduğunu biliyorum.

sonuçta 7.43 yapmaya karar verdim hangi marka olursa artık onu bilemiyorum şimdilik .akaju kahvenin üstüne 8'li numaralar pek işe yaramaz herhalde yarasaydı direk loreal 8.34 yapardım düşünmeden

Back