• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal paris sublime mousse serisinden hangi saç rengi tonu bana gider ?

cadiiii37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
53
2
36
İstanbul
şllllllllllfdncsdkjcsndmcsdcnsm 554 mj njkbd nmvb cb cvbcvnvhmbnm

Eklentiler

• $Fotoğraf-0027.jpg
    $Fotoğraf-0027.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 101
  • $loreal-sublime-mousse.jpg
    $loreal-sublime-mousse.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
cnm yaşın çok küçük görünüyo hiiç boyaya bulaşma derim ben. Bak ben 16 yaşmdan beri boyuyorum saçlarımı hemen hmen her rengi denedm sayılır şuan saçlarm koyu kahve siyaha yakın çnkü artık kendi rengime dönmeye çalışıyorum bence insanın özü gibisi yok cnm ya hiç elleme ararsın sonra eski saçlarını benden sölemesii.. ama çok heves ettysen uçlarını bir iki ton açtırabilirsin beğenmezsen kestirirsin çaresi var ;)

bencede diplerle uğraşmak çok zor cnm daha yasn küçükk cokk sıkılırsn daha rengndenn:D smdki aklm olsa bende uçlara ısıltı verrdm gölgeler yaptrrdm ;) bence sende öyle yap hem degsklk olur hemde tamamen boyanmams olur:)

Kesinlike boyama derim saçların tüleriyo boyadığında tamam ilk zamanlar parlak ve güzel görünüyo ama 2 hafta sonrasında renk akıyo saç tüleriyo fön çekmeden olmuyor heee çok bakımlıysan uğraşabilirim dersen boya ama doğal rengi çokkkk güzel :nazar:

evet bakımlıyım sürekli saçımı fönlerim kullanabilirimde hangi renkler bana yakışabilir fikir olarak danışmak istedim daha karar vermedim ama yani boyasam hangisi güzel durur :) onu söyleyin arkadaşlar gözlerim renkli tenim kumralla beyaz arasında

köpük boyalar araştırmalarıma göre kutuda ki renkten daha koyu tutuyor.
kumral tonlarını deneyebilirsin bence ten rengin çok koyu değil

ayrıca loralin casting serisinde karamel tonları da var göz atmaya değer
:55:

Back