Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal paris sublime mousse serisinden hangi saç rengi tonu bana gider ?
cnm yaşın çok küçük görünüyo hiiç boyaya bulaşma derim ben. Bak ben 16 yaşmdan beri boyuyorum saçlarımı hemen hmen her rengi denedm sayılır şuan saçlarm koyu kahve siyaha yakın çnkü artık kendi rengime dönmeye çalışıyorum bence insanın özü gibisi yok cnm ya hiç elleme ararsın sonra eski saçlarını benden sölemesii.. ama çok heves ettysen uçlarını bir iki ton açtırabilirsin beğenmezsen kestirirsin çaresi var
bencede diplerle uğraşmak çok zor cnm daha yasn küçükk cokk sıkılırsn daha rengndenn smdki aklm olsa bende uçlara ısıltı verrdm gölgeler yaptrrdm bence sende öyle yap hem degsklk olur hemde tamamen boyanmams olur:)
Kesinlike boyama derim saçların tüleriyo boyadığında tamam ilk zamanlar parlak ve güzel görünüyo ama 2 hafta sonrasında renk akıyo saç tüleriyo fön çekmeden olmuyor heee çok bakımlıysan uğraşabilirim dersen boya ama doğal rengi çokkkk güzel
evet bakımlıyım sürekli saçımı fönlerim kullanabilirimde hangi renkler bana yakışabilir fikir olarak danışmak istedim daha karar vermedim ama yani boyasam hangisi güzel durur :) onu söyleyin arkadaşlar gözlerim renkli tenim kumralla beyaz arasında