- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi kitapseverim
-
Yani kim alicak simdi no su benim ogluma uyuyor ben almak istiyorumölçtüm canım uçtan topuk sonuna kadar 18 cm
15,5 giyilebilir kısmı
kutusunda yazan ölçüler doğru yani
bir arkadaş da özel mesajla yazmıştı almak istediğini
SAyfada kuraldir canim ilk yazan alir :)) arkadas benim topigime koymustu ilk orada istedim ozeldende gorusuyoruz zaten.Yani kim alicak simdi no su benim ogluma uyuyor ben almak istiyorum
Iyi tmm sizin olsun. Keske almak istediginizi vurgulasaydiniz da bende bir suru soru sormak zorunda kalmasaydim. Neyse.....S
SAyfada kuraldir canim ilk yazan alir :)) arkadas benim topigime koymustu ilk orada istedim ozeldende gorusuyoruz zaten.
Haa pardon canm.ozelden yazisiyordukya diger konunun basindada yazmustim bu ayakkabilari istiyorum.diye sen gormedin buyukmihtimal.kusura bakma ayakkabi ihtiyacin varsa 25 no airmax var bende erkek oda cok hos ilgilenirsen atarim sanaIyi tmm sizin olsun. Keske almak istediginizi vurgulasaydiniz da bende bir suru soru sormak zorunda kalmasaydim. Neyse.....
Yok cnm istemiyorum saol... size iyi alisveriler.Haa pardon canm.ozelden yazisiyordukya diger konunun basindada yazmustim bu ayakkabilari istiyorum.diye sen gormedin buyukmihtimal.kusura bakma ayakkabi ihtiyacin varsa 25 no airmax var bende erkek oda cok hos ilgilenirsen atarim sana
Kiz ayrildi ne aldim iste :)))converse ayrıldı
evetayakkabı satıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?