Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Paris Bal Kahve, Çikolata Karamel, Amber Bal

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Kızlar bu üç renkten birini daha önce kullanan var mı?
Renkleri nasıl turuncuya mı yoksa kahveye mi dönük? Birde hangisinde siyah dipleriniz geldiğinde daha az göze batar hatta hoş durur.Bilgisi olanlar yardım etsin lütfen.Hatta boyanmış haliyle resmi olanlarda koyarsa çook sevinirim

634 Bal Kahve
Eki Görüntüle 332267
734 Amber Bal
Eki Görüntüle 332269
630 Çikolata Karamel
Eki Görüntüle 332270

turuncu kahve gibi tutuyor.. aktıkca (ki alt zemınıne göre değişiyor akma durumu ) kahvelık oluyor. ben balkopugu yapıyordum sarı turuncuydu. mocha kahve yaptım ve bir ton acıgı buzlu kahve 45 dk beklettım sarı sacımı cok dogal bı koyu renk yaptı. açıldıgında da kızıl kahve açıldı sanki.. ama göze baktmıyordu. sacım kumral oldugundan hıc sırıtmadı diğer renklerle de sırıtmaz sanıyorum

Şu anda saçımda altın karamel hatta daha da açık gerçek saç rengim ise siyah.Ben artık saçımda turunculuk olsun istemiyorum

son yüklediğin resimde Cafe Latte idi sanırım adı onda kızıllık var gibi.. 2. resimdeki renk çok hoş ama dipler çıktığında belli olur. Bence hepsinde sırıtır. Türk kahvesi tonlarında olması lazım çok belli olmaması için ama oda senin istediklerine göre koyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…