Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal paris 6.13 mocha kahve ile sarı saç boyama. YARDIM LÜTFEN!!

morvalizim

doktor adayı
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
4
4
Arkadaşlar merhaba. Benim saçlarım şu an sarı ve ben loreal 6.13 mocha kahveye boyamayı düşünüyorum fakat genel anlamda yorumlara baktığımda boyanın çok koyu çıktığı siyaha yakın bi renk aldığı söylenmiş kutunun üstündeki ile alakası bile yok demişler. Saçlarım sarı olduğu için acaba tam olarak tutar mı? Kullanan arkadaşlar, bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Teşekkürler

Sakın sakın hiç görseldeki renkle alakası yok simsiyah olmuştu saçım bende görsele aldanıp şoka girmiştim

merhaba. ben 4 5 ay önce saçımı bal köpüğüne boyamıştım ama bal köpüğü dediğime bakma aşırı cırtlak bir sarıydı. bugün gelen casting 613 sütlü kahveyle boyadım herkes aşşırı beğendi ve çok doğal göründüğünü söyledi hafif sarı yansımalar kaldı zaten ilk yapışta birden kapatmasını beklemiyordum 2 kutu aldım birisini de haftaya kullanacağım. asla baş ağrısı yapmıyor kokusu yok hatta içinden çıkan saç kremi de aşırı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…