- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
-
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
canı çok teşekkür ederim evet sanırım deneyeceğimcnm bir sorun olmaz öyle yapmak istiyorsan bi dene içinde kalmasın yanlız onda açıcı olduğu için yıpranma payını göze almalısın
tamam canım ben geçen sadece saç uçlarıma kullanmıştım sapsarı olmuştu hemde 10 dk bile tutmamıştım. küllü kumral saçlarımın üstüne öyle olmuştu.tüm saçıma deneyip mutlaka yazacağım.bende o seti merak ediyorum kullanıp bide burda yorum atsan nasıl olduğuna dair
cnm deneyince buraya fotoğraf yüklersen bizde bakalım nasıl oluyormuş bende şimdi şey düşünüyorum saçımda kumral boya var üstüne röfle atmayı düşünüyorumcanı çok teşekkür ederim evet sanırım deneyeceğim
aslında bu röfle setleri ve ombre setleri çok pratik kuaföre gitmeye gerek kalmıyor ama yapabilene tabi:)cnm deneyince buraya fotoğraf yüklersen bizde bakalım nasıl oluyormuş bende şimdi şey düşünüyorum saçımda kumral boya var üstüne röfle atmayı düşünüyorum
aynen öyle canımcım bakalım aklıma yeni bişey esmezse yakında yaparım ışıltılarımıaslında bu röfle setleri ve ombre setleri çok pratik kuaföre gitmeye gerek kalmıyor ama yapabilene tabi:)
tabi aklımdasınız paylaşacağımbende düşünüyordum. Sonucu söylersen çok sevinirim
aynen öyle canımcım bakalım aklıma yeni bişey esmezse yakında yaparım ışıltılarımı
BEN ALDIM AMA SANIRIM NO 3 OLANINI GRATİSTE SADECE 3 RENK VARDI BEN SARI VE ACIK RENK SAÇLAR İÇİN OLANINI ALDIMtamam canım ben geçen sadece saç uçlarıma kullanmıştım sapsarı olmuştu hemde 10 dk bile tutmamıştım. küllü kumral saçlarımın üstüne öyle olmuştu.tüm saçıma deneyip mutlaka yazacağım.
bende merak ediyorum lütfen hemen paylaşınkızlar bugün saçımın tamamını loreal ombre setiyle boyayacağım eğer ilgilenen arkadaşlar varsa durumu paylaşacağım ki faydamız olsun çok öptüm sizi
Yani komple derken saç diplerime yakın yerlerden sık aralıklarla yapacağım bakalım nasıl olcakKomple sarıyı önermem, 2 haftada dipler çıkıyor ve çirkin görüntü oluyor.Ara ara atmanızı öneririm.