Arkadaşlar bu ürünün hem vucut hem de yüz için çeşitleri de varmış..
fiyatı çok uygun geldi çok da methediliyor reklamında
hiç bu yaz alıp da kullanan oldumu aranızda ?
ben gelecek yaz güneşlenerek bronzlaşmak istemiyorum (malum güneş zararlı artık)
beyaz tenimin üzerine bu ürünü uygulamak istiyorum
bu ürün ciltte dalga dalga lekeler yada turuncu renk yapıyor mu ?
yada kıyafetlerde iz bırakıyormu ?
kullanan arkadaşlardan olumlu veya olumsuz yorum istiyorum
silviacım ben bu ürünü arıyorum başka bir konuda birisi iyi olduğunu söylemişti ama ben daha bulamadım ya nerden bulucam bulanlar bi sölesin yafkafamçokkarıştı
yaz mevsimi sona erdiği için belki bulunması zorlaşmış olabilir..
o tip ürünler genelde yazın piyasaya dökülüyor. yazın hepsi satılmışsa bulman çok zor olabilir canım..
kullanan varsa yorum bekliyorum arkadaşlar..
turuncu renk vermeyen, doğal gözüken ve giysiye bulaşmayan bi ürün arıyorum..bir de fiyatı uygun olsun istiyorum..o ürün bu ürünmüdür sizce ?
bu kremi daha dün aldım hem nemlendirio hem de yawaş ywaş bronzlaştırıo şimdiden tatlı parlak bi bronzluk kazandı yüzüm.yüz we vicut için ayrı olarak satılıo.boyner de bulabilirsinz.fiyatı da 23,10 ytl
Peki ne kadar surdu bronzlugu? Hangi siklikla kullandin? Kiyafetinde terleyince falan leke yapti mi? Cok soru sordum ama piyasada o kadar cok otobronz krem varki cogu dandik. Deneme yanilma yontemide bir yere kadar. Tecrubelere ihtiyac duyuyoruz..
valla cnm ben sadece yüz için olanını aldım zaten sürdükten 1 saat sonra giyinmek gerekiyo yani krem tamamen emilince.ayrıca leke falan da yapmıyor boynuma da sürüyüorum çünkü.düzenli kullanımda hemen etkisini gösteriyor 2gün aksatsanız bile o bronzluğunuz hemen kaybolmuyor.ara ara kullanıyorum.
kızlar bende bu kremi bugün şok markette gördüm fiyatu 10 tl idi hemde yanında göz makyajı temizleyici hediyesi vardı... bende karar veremedim vücut için dove kullanmıştım ama yıkayınca hemen akıp gidiyordu.. e yüzümüzüde hergün yıkıyoruz mecburen sabah akşam temizliyorum bu krem yıkanıca akıp gidiyormu?
arkadaşlar ben kullandım lorealı ilk sürdğünzde etkısı görülmuor ama sabaha koyu olarak kalkıosuınz çok gusel bı bornzluk saglıor devamlı kulandgnzda yanlız açlılırken braz lekelı bı gorunm yapoır ama oda ksıa sururo banyoda kese ıle tamamı çok rahat çıkıor tavsıye edeerm :)
ben coppertone kullanmıştım 3 sene önce . giysilerime bulaşmadı 2-3 saat sonra tekrar uygulanıyor ve o zaman tam bir güneş yanığı görünümü elde ediyosunuz.birkaç gün kalıcı oluyor.ama lıhgt ya da medium kullanmak gerekiyor yoksa arap bacı olup çıkıyorsunuz. ben o zaman 25 liraya almıştım .şimdi ne kadardır bilmiyorum.ama amacıma ulaştırmıştı beni..
ben 2 sene once kullandım ılk baslarda cok hos gelıo bronzlasmak ama 1 hafta sora lekelı bı hal alıosunus soyuluo vucudunuzdan.ve tum vucut ıcın cok da ekonomık bı urun deıl 1,5 haftada bıtıo..ama lorealın sublımebronzunu tavsıye ederım 1 saatte etkı gosterıo hem de daha etklı
arkadaşlar 3 nisanda düğünümüz var ve ben LOREAL'in GLAM BRONZE SPREY'ini aldım aranızda kullanan var mı memnun mu nasıl kullanıcam bılen var mı bileniniz varsa acil cevap pls fisfisfis