Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal mousse 41 IŞILTILI KAHVE Ebru Akel (resimli)

hangı renk ustune boyadın?benımdekoyu sarı su anda bu tonlara dönemk ıstyıorumda sence iyi olmaz mı hanı acık ya hem tutar boya akmıomşş yorumlardaöyle okudumm yanı ne kadar koyu aslında koyu tutması hoşuma gıttı de sıyah olmak ıstemıyorum cok sert gosterıyor benıı

koyu kahve üzerine boyadım canım 3 yıl önce boyamıştım en son. profil fotomda belli zaten en son ki halimi sayfaya koydum bildiğin bayağı siyah saçlarıda döktü tek bundan şikayetçi olan da ben değilim bence organik boyalara falan bak bundan snra bende öle yapıcam zaten çok fiyat farkıda yok 17 lira flan bu ya da kuaföre git pişman olma

cidden kutudaki renkle hiç alakası yok cok hoş görünüyodu kutuda,ben bile düşündüm bir ara bu rengi
ama ten rengin beyaz, yakıştırdım ben sana koyu rengi canım moralini bozma.

maalesef forumu okumadan dün bende aynı hatayı yaptım.Evru akelin saçı ile uzaktan yakından alakası yok saçlarım simsiyah şu an acayip canım sıkıldı

ama yapacak birşey yok bildiğin kazıklanmak başka bişiy değil çok kızgınım loreale

Sakın almayın sakın hepsi çok koyu çıkıyor...

Kızlarrr Sakınnnn ! Küllü kumral olan saçlarımı dip boyadan sıkıldığım için hem de değişiklik oldun die, ışıltlı kahveye boyadım (resmine aldandım!) saçlarım bariz simsiyah oldu! 2 ay oluyor neredeyse ve o kadar zor akıyorki.. beyaz sabunda denedim.. elma sirkeli suyu da.. Ayrıca, hiç dökülmeyen saçlarım boyadığım haftadan beri avuç avuç dökülüyor! Aman diyim.. siz siz olun.. Bu köpük boyalardan uzak durun.. özellikle koyu renk olanlardann..

şimdi kızıl kızıl parlıyor saçım ve nefret ediyorum bu kızıllıktan.. kızıllıktan nasıl kurtulabilirim? fikri olan varsa nolur paylaşsınn..

bende syoss un koyu kahve boyasini kullandigimda sacim baya koyu olmustu resmen siyah gibiydi( gerci benim icin farketmiyordu) ama market boyalarin cogunda oyle sanirsam koyu tonda olan kahve ler siyah gibi duruyor..bunu baska marka kullananlardanda duydum

Kızlar benimde aynı oldu. İnanır mısınız kına geçmişim vardı 2-3 sene onu düzelteyim dedim akmadı gittim bir dolu para bayıldım kuaföre ve istediğim rengi elde ettim. Daha sonrasında tabii yine duramadım evde kendim boyayayım dedim. Bende köpük boya aldım ışıltılı kahveydi sanırım. Tabi o kadar para harcayıp rengini sildirip düzelttiğim saçlarım yine oldu kopkoyu. Zaman aralıklı yapıyorum boyaları allahtan. Eşim açık renk istiyor sana yakışıyor dedikçe sanki inadına ben koyu yapıyorum saçlarımı:)) Nasıl düzelecek, evde kendim nasıl açabilirim arkadaşlar. Palettenin renk açıcısı nasıl yakarmı saçları acaba?

Rezzan784; Canım ben palette yoğun açıcının hiç yıpratmadıgını duydum hem burdan hem de cogunlukla arkadas cevremden cok memnun olmustu kullananlar bılgınıze cnm :82:

bende aynı renge boyadım zeminde diplerim küllü açık kestane,uçlar daha açık kumraldı ama sonuç yine çok koyu yani bence..yoksa renk güzel daha sarı bi saça boyansa bu renk çıkar dicem ama ebru akelinde saçı koyu..neyse fotodaki renk çıkmıyo o kesin..şimdi nasıl açıcam??? koleston 7.77 ya da 6.7 çikolata kahve yapsam biraz açar mı yine kou mu olur? önceden bu renklere boyuyordum iyi oluyordu ama şimdi normalden koyu bi renk üzerine denicem bunları?kumrala boyasam da çok mu açar ki???nası bi renk çıkar sizce?

Merhaba kızlar ben açık kumral saçlarıma loreal mouse ışıltı kahve boyasından aldım ve saçlarımı boyadım saçlarım resmen köür karası oldu kutudaki renk tonuyla alakası yok çıkan renk.Şimdi bu saçlarım nasıl açılacak die kara kara düşünüyorum Sakın denemeyin sizde .:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…