Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal mousse 41 IŞILTILI KAHVE Ebru Akel (resimli)

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
$loreal 41 isiltili kahve.jpg

kızlar bu rengi deneyen var mı çok hoş bi renk. Koyu renkler içinde güzel bi renk bence. Denemeyi düşünüyorum fakat deneyen var mı aranızda ?? Ebru akelde bu rengi kullanıyo şu an.

actığım konuya da bu resmi koymustum, benmde cok hoşuma gitti. eğer renkle daha sonra oynanmadıysa cok güzel.
benim bide hiç boya filan görmedi saclarım, o yuzden herseyi denemek istemiyorum ama bu cok hooşş :34:

actığım konuya da bu resmi koymustum, benmde cok hoşuma gitti. eğer renkle daha sonra oynanmadıysa cok güzel.
benim bide hiç boya filan görmedi saclarım, o yuzden herseyi denemek istemiyorum ama bu cok hooşş :34:

saçın ne renk peki ? saçında boya yoksa bırak kalsın öyle bence :5: ben saçımı daha yeni açtırıp boyattım saçlarım kazık gibi oldu. şu an orta altın sarıısı. ve şu an çok pişmanım tekrar koyu renge dönücem o yüzden boşuna açtım saçımı bence sende pişman olma sakın açtırma saçını ama boyayabılırsınn :44:

saçın ne renk peki ? saçında boya yoksa bırak kalsın öyle bence :5: ben saçımı daha yeni açtırıp boyattım saçlarım kazık gibi oldu. şu an orta altın sarıısı. ve şu an çok pişmanım tekrar koyu renge dönücem o yüzden boşuna açtım saçımı bence sende pişman olma sakın açtırma saçını ama boyayabılırsınn :44:

sac rengim fındık kabuğu- kumral tonlarda canım,burda resmi var;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iltili-kahvesive-kumral-saclarim-resimli.html

ebru akelin bu resmdeki sac rengi mukemmel ya cok hoşuma gitti:) umarım istediğin sac rengine sağlıklı bi şekilde kavusursun canımm :71:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iltili-kahvesive-kumral-saclarim-resimli.html

ebru akelin bu resmdeki sac rengi mukemmel ya cok hoşuma gitti:) umarım istediğin sac rengine sağlıklı bi şekilde kavusursun canımm :71:

kızlar asla ama asla tavsiye etmem dün aldım rengine aldanıp saçlarım koyu kahve ve daha önce boyamamıştm. aldım ve saçlarım dünden berii simsiyahhh resmen hayal kırıklığı yaşadım tekrar boyatsam mahvolcak saçlarım siyah akması zor bir renkmiş bu riski alabiliyosanz boyayın şikayetim.coma bile şikayette bulundum düşünün o kdr moralim bozuk ./ hiç beklemezdm lorealden

kızlar asla ama asla tavsiye etmem dün aldım rengine aldanıp saçlarım koyu kahve ve daha önce boyamamıştm. aldım ve saçlarım dünden berii simsiyahhh resmen hayal kırıklığı yaşadım tekrar boyatsam mahvolcak saçlarım siyah akması zor bir renkmiş bu riski alabiliyosanz boyayın şikayetim.coma bile şikayette bulundum düşünün o kdr moralim bozuk ./ hiç beklemezdm lorealden

saç rengini koyarmısn cnm ?

birazdan ekliycem canım

usb bekliyorum bugn tekrar yıkıycam 3.kez renk beni gerçekten şaşırttı :(

umarım bi daha boyamak zorunda kalmam açılmasıda imkansz gbi ama bi umut :5:

lorealin facebook sayfasında bu renk olucağı yazıyo sizce benzerlik var mı ? kutudaki geçiş fotolarında bulunanla bile alakası yok ii düşünün derim $loreal_mkle.jpg $photo.jpg :2: :5:

kızlaaaaar iyiki baktım bugün foruma daha sabah elime alıp bırakmıştım boyayı yanımda yük olmasın akşam dönüşte alırım diye

kızlar o renkte zaten cikolata ısıltısı var yanı 41 numaranın sonucu o renk asla cıkmaz zaten 4 koyu kestaneden farksız bır renk
eger sacınız platın sarıysa belkı o ton cıkar ama yınede o ısıltı cıkmaz onun rengıne yakın 6.8 yada 5.8 tonlarını deneyın derım cunkı sonu 8 ıle bıten renkler çikolata rengı cıkarır cok kızıllık vermez 1 zaten küllü demek yanı o sacta kullulukten eser yok ha 4 koyu kahve desekte yınede cıkmaz

ben pek anlamıyorum boyalardan canım en son 3 yıl önce çikolata kahveye boyadım o ilkti ama güzel tutmuştu bu hayal kırıklığı yaşattı resmen hiç
beklemezdm profil fotomdaki nrmal saç rengm keşke hç boyamasaydm diyorum loreal iyidir diye düşünmştm çikolata kahveye boyadğmda markası paletteydi
iyi düşünün derim

ayrıca nrmalnden çok daha fazla saç dökülmesi yaşıyorum son 3 gündür boyadan mı bilmiyorm koleston köpük boyayı araştırdğımda da dökülmeden
bahsedilmiş ve yastığı bile boyadığından söz edilmş çok yoğunmş renkler. kısacası köpük boya tavsye etmem pek evet çk rhat boyamak ama snrasında sıkıntı yaşanıyo :5:

ayrıca nrmalnden çok daha fazla saç dökülmesi yaşıyorum son 3 gündür boyadan mı bilmiyorm koleston köpük boyayı araştırdğımda da dökülmeden
bahsedilmiş ve yastığı bile boyadığından söz edilmş çok yoğunmş renkler. kısacası köpük boya tavsye etmem pek evet çk rhat boyamak ama snrasında sıkıntı yaşanıyo :5:

evet inanılmaz dökülme oldu bende de. hem kökten gelio hem de koparak dökülüyo bidaha asla :59:

Back