• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Matrix boya silici kullanan arkadaslar var mı?

bundn 2 ay once saclarım karameldı avatarımdakı gbı ve bn bı esseklık yapıp once kestaneye snra bkır kahveye boyedım ustune bı de kuafr boyadı renk akıyodu sureklı ama alısamadım ve 4 ay snra dugunum var yardım cı olun boya sılıcıler son ypılan boyayımı akıtıyor yoksa 2 ay oncesıne donebılırmıyım sac uclarımda problem vr bu yuzden oreal kullanmam mumkun degıl

kızlar boya sılıcı uyguladım sacımda ne vr ne yok aktı gıttı saclarım sapsarı oldu bu kdr bklmıyordum sevdım bn bu boya sılıcıyı ve yıprtmadı sacımı dıplerde bırazcık kızıllık kldı ustune boyadım o da gıttı

Kesınlıkle tavsıye edıorum hatta sıddetle...bak benım boya hıkayemı anlatım sana...ben sacımı ılk karamele boyattım sonra kızıl yaptım en son kahve yaptım...kahbeyı 2 yıl kullandım sonra sacımı tekrar acmak ıstedım kuaforume gıttım ve oryal ıstemıorum nasıl olur dedım bana sadece bana guven sacındakını akıtcam dedı...guvendım ve koltuga oturdum bırmadde uyguladı saclarım turuncu ıoldu yanı sacımdakı butun boya akıp gıttı ardından karamel yaptı ve ınanır mısın bılmem sacım kendıne geldı tellerı daha guzel oldu....dukkandan cıkarken sordum ne yaptın dıye loreal matrıx boya sılıcı uygulamıs....karar senın ben tavsıye edıorum...

Kesınlıkle tavsıye edıorum hatta sıddetle...bak benım boya hıkayemı anlatım sana...ben sacımı ılk karamele boyattım sonra kızıl yaptım en son kahve yaptım...kahbeyı 2 yıl kullandım sonra sacımı tekrar acmak ıstedım kuaforume gıttım ve oryal ıstemıorum nasıl olur dedım bana sadece bana guven sacındakını akıtcam dedı...guvendım ve koltuga oturdum bırmadde uyguladı saclarım turuncu ıoldu yanı sacımdakı butun boya akıp gıttı ardından karamel yaptı ve ınanır mısın bılmem sacım kendıne geldı tellerı daha guzel oldu....dukkandan cıkarken sordum ne yaptın dıye loreal matrıx boya sılıcı uygulamıs....karar senın ben tavsıye edıorum...

canım öncelikle başka bi sayfada senin konunda gördüm saçların çok hoş olmuş okurken aklımdaki renk oydu tamda ona boyamışsın güle güle kullan :) sonuç olarak silici uygulandıktan sonra bi boya istiyo diyosn yani..peki o boyada kendiliğinden akıp gittiğinde kendi ana rengin mi gözüküyo yoksa siliciyle elde edilen renk mi:26:

Back