• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majirel saç boyası kullanan var mı arkadaşlar?

Ben kullanıyorum profesyonel kuaför boyası kaliteli ve kalıcı kolay kolay akmaz.
Katologtaki ile biber tutuyor okadar boya denedim gerçek rengini veren doğal gösteren bi bu boya.
Bazı boyalarda farklı renkler veya yansımalar çıkıyor bu marka bu konuda çok başarılı.

banada doğal renk verdiği için önerdiler peki nerden bulabilirim kozmetikçilerde varmı

canım loreal majirel profesyonel bi marka, kuaförlerin kullandıkları ürünlerden, hem kalıcı oluyor hemde boyama sonrası kutudaki ile rengim farklı oldu diyemeyeceğin kadar net renkler çıkıyor ortaya..

örneğin ben saçımı evde açıp üzerine palette küllü kumral boyadım ve yeşerdim ancak bu markada böyle sorunlar olmuyor..

kozmetikçilerde bulamamıştım ben internetten sipariş verdim, ancak büyük şehirlerden birinde isen kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin..

canım benimde şuan siyahtan döndüğüm için saçımda farklı tonlar var bu boyayı önerdiler banada doğal tonda olduğu için

Arkadaşın dediği gibi büyük şehirde isen kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin.
Ben internetten alıyorum

Eminönü'nde (kapalı çarşı'da) Zazahan adlı kuaför malzemeleri satan dükkanda bulabilirsiniz majirel saç boyasını.
Benimde yakın zamanda gidip almam gerekiyor
:26:

Kızlar bu boyayı Bursa'da satın alabileceğimiz mağaza ya da kuaför bilen var mı ?

Kızlar bu boyayı Bursa'da satın alabileceğimiz mağaza ya da kuaför bilen var mı ?

FSM bulvarındaki akuğurun 2 sokak altında alpeda var canım, kuaför malzemeleri satıyor orada var bende ordan alıyorum, ayrıca yine o civarda tuna caddede tekmen kozmetik var ordanda edinebilirsin ama alpeda daha uygun geliyor bana fiyat olarak...

ben kullanıyorum kuafor malzemelerı satan bıyerden aldım cok kalıtelı bır boya onerırım arkadaslar 15tl ye almıstım hatta

FSM bulvarındaki akuğurun 2 sokak altında alpeda var canım, kuaför malzemeleri satıyor orada var bende ordan alıyorum, ayrıca yine o civarda tuna caddede tekmen kozmetik var ordanda edinebilirsin ama alpeda daha uygun geliyor bana fiyat olarak...

Çok sağol canım teşekkürler.

istanbuldaki arkadaşlar eminönünde kuaför malzemeleri satan hanlarda, özellikle zaza han ve civarındaki hanlarda bulabilirler..
majirel,koleston perfect bunlar kesin bulunuyor oralarda..

Back