• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majirel 8.01 Koyu Sarı Hafif Küllü rengine boyatan var mı? Nasıl bir renktir ?

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
51
Selam Kızlar ;

Bu yaz saçlarım büyük bir macera geçirdi . Yaz başında saçlarım doğal rengimdi saç boyama hevesine giriştim. Önce 7.3 e boyandı sonra ombre yaptırdım sonra tatildeki kuaförüm açiyim derken platin rengine kadar açtı , beğenmediğim için 8.1 e boyattım (açtırılmış olduğu için çok sarı oldu ve ton farklılıkları vardı) denize gide gide saçlarım iyice açıldı sarışın bayana döndüm ve tatilden döndüğümde kuaförüme maniküre gittiğimde " bu ne hal ? Saçlarını resaam mı boyadı ?" Dedi bende ne yapacağımı bilmeden istnbulun en pahalı kuaförlerinden birine gittim. Saçlarıma verdiğim para dudak uçuklatır ama adam resmen sanat eseri yaptı saçlarıma kızıl saçlı oldum. Bakır kızıl değil şarap renginde saçlarım vardı artık. 1 ay geçti saçlarımın boyası aktı ve dip boyam geldi , kuaförüme gidemedim ama yine o bebekteki kuaföre gitmeyi tercih ettim. Adam saçlarını eski haline getiririz dedi ve saçlarıma sildirme yapıldı saç rengim hafif kızıl yansımalı kendi rengimdi. Kuaför birdaha gelişinde saçlarını 8.01 e boyayacağım internetten araştır sana mail atarım dedi. Mail dün geldi , harika bir saç rengi göndermiş. Bayıldım. Mailde bu renk sana bahsettiğim 8.01 dedi beğendiysen 3 hafta saçların dinlendikten sonra gel boyayalım bide balyaj atalım. Ombre de yaparız sık röfle de. Ama saçlarını dinlendir ve özel şampuanlarını kullan dedi. Şimdi sizden yardım talebim şudur. 8.01 e boyatan var mı ? Çok sarı mı yoksa bahsettiği gibi hoş bir kahve mi ? Boyayanlardan yorum bekliyorum. Renk budur
$image.jpg

saç renginden pek anlamam.
ama bu resimdeki gibi olacaksa mükemmel!!
ben kendi doğal rengimin üstüne (koyu kumral) 8.1 açık küllü kumral boyadım, iyice açıldı.
ama bu 8.01 çok daha farklı duruyor bayıldım

Son düzenleme:
saç renginden pek anlamam.
ama bu resimdeki gibi olacaksa mükemmel!!
ben kendi doğal rengimin üstüne (koyu kumral) 8.1 açık küllü kumral boyadım, iyice açıldı.
ama bu 8.01 çok daha farklı duruyor bayıldım

Ya hayatım benim arkadaşım benden görüp koyu kumral saçına 8.1 boyatmıştı ama kuaförü ona 9 oksidan kullanmış bu yüzden saçları turuncumsu oldu . 6 oksidan kullandı turunculuk gitti. Hoş bir sarı oldu ama çok sarı oldu hatta şuan akmış hali daha hoş oldu . Sende nasıl duruyor küllü mü turuncumsu mu yoksa sarı mı ? Kuaförüm şimdi 8.01 dedi ama 8 bende baya açık bir renkti. Platinden geçtiğim için emin değilim açıkçası o yüzden sormak istiyorum bu renk daha mı koyu ? Açtırma yapmadan boyandı mı ? Çok soru sordum kusura bakma hayatım.

Back