Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majirel 7.01 ve 7.1 Saç Boyası Yardım

maviss_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
62
3
86
İstanbul
arkadaşlar şu an ki saçımın rengi ne yazıkki bakırlıklar içeriyor. son 2 ayda 1 kere açıcı kullanıldı 4 defa da boyandı.
sanırım saçım artık boya tutmuyor .en son syoss marka saç boyasının acı kumralına boyadım. ilk boyadığımda baya koyu oldu.2 yıkamadan sonra bakırlaştı.bayram için tekrar boyamak istiyorum.küllü bir renk tercih ettim bu sefer.evde kendim boyacağım için yeşillik olmasından korkuyorum.lorealin hafif küllü ve küllü kumralını sipariş ettim netten.sormak istediğim siparişlerin yanında oksidan gönderirler mi acaba?
şayet göndermezlerse benim kaç numara oksidanla boyamam gerekiyor ve bu oksidanı nerden temin edebilirim?

Şu an ki zemin ne renk canım?
Cünkü ben sarının üstüne 7.0 ile boyadım cok koyu tuttu pek açılmadıda...(konuma bakabilirsin)
% 6 lık oksidasyon almalısın
Marketlerde,kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin.

sağol canım.oksidan için parfümerilere bakıcam artık.zemin rengi ne renk inanki bilmiyorum.saçlarım açıkken hepsi bir renk gibi duruyor.bakırımsı.topladığımda sanki bazı yerler daha koyu bazı yerler bakır gibi duruyor.iyice yıprandı saçlarım.beyazlarım olmasaydı asla boyamazdım ya.yapacak birşey yok işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…