• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Majimeches Amonyak İçermeyen Açıcı ...

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
slm canlarım..ben 3 ay falan once saclarımı sıyahtan küllü kumrala çevırdım sonra akıyor dıye küllü kahve yaptım sımdı dınlendı saclarım bıraz lorealın amonyaksız 5 ton acıcı urununu sıparıs ettım...saçımı yakarmı? ve kullanan olursa lutfen resım ekleyebılırmı..kuafore gıdıp oryal kullanamam kopar saclarım o yuzden kendım bu tarz seylerle acarak sarı elde etmek ıstıyorum yavas yavas:17:

ben bu ürünü bugünlerde denemeyi düşünüyorum:)
denersem sonuçlarını paylaşırım

ben bu ürünü bugünlerde denemeyi düşünüyorum:)
denersem sonuçlarını paylaşırım

valla cnm ben sıparısı verdım bıle ama aklımda suphe olustu boyalı saclarıda acıyordur umarım??yanı boyle bı acıklama yok gercıde ..sen pekı boyalı sacamı uygulayacaksın sacın ne renk

valla cnm ben sıparısı verdım bıle ama aklımda suphe olustu boyalı saclarıda acıyordur umarım??yanı boyle bı acıklama yok gercıde ..sen pekı boyalı sacamı uygulayacaksın sacın ne renk

ben biraz değişik bi işlem için kullanıcam
saçım şuan koyu sarı ama boya doğal rengi değil yani
istediğim saç da şu
$2013-saç-renkleri-10-300x336.jpg
işim biraz karışık anlayacağın altları bununla krepe balyaj yapıp açıcam, saçımın diplerini de koyulaştırıcam
nasıl bişey çıkacak bilmeden bi cesaret deniycem , çünkü bikaç fiyaskodan sonra kuaförlere güvenim sıfır, saçlarımda riske atılmayacak uzunluktalar:S

slm canlarım..ben 3 ay falan once saclarımı sıyahtan küllü kumrala çevırdım sonra akıyor dıye küllü kahve yaptım sımdı dınlendı saclarım bıraz lorealın amonyaksız 5 ton acıcı urununu sıparıs ettım...saçımı yakarmı? ve kullanan olursa lutfen resım ekleyebılırmı..kuafore gıdıp oryal kullanamam kopar saclarım o yuzden kendım bu tarz seylerle acarak sarı elde etmek ıstıyorum yavas yavas:17:

nereden sipariş ettin acaba, paylaşırmısın.. fiyat?

ben bi sitede 30 liraya buldum, eğer daha uygun fiyata bulan varsa ondan sipariş edeyim??
bi yandan da kararsız kaldım loreal platinium mu alsam diye ama o da eşşek kadar o kadar açıcıyı sonra napcam ki:))

cnm burdan yazmıyım reklam olur ozel msj olarak ataım

ben bi sitede 30 liraya buldum, eğer daha uygun fiyata bulan varsa ondan sipariş edeyim??
bi yandan da kararsız kaldım loreal platinium mu alsam diye ama o da eşşek kadar o kadar açıcıyı sonra napcam ki:))

ben de mesaj isterim.. :52:

loreal platinium da naturel gibi zarar vermeden acar mı?

Son düzenleme:
Back