- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- Konu Sahibi mervemervemerve
kızlar uzun zazmandır dusunuyorum bu maskarayı alsammıkı dıye ama bılemıyorum kullanan varsa goruslerını alabılırmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bi konu vardı canım orda herkes çok beğenmiş bende yarın almayı dşünüyorum dışarı çıkıp alırsam yorum yaparım
maltepede oturuyorum ben buradaki migrosta %30 indirim vardı loreal ürünlerinde migroslara bakın isterseniz
tabi daha çok indirim olan bi yer biliyorsanız bana da söyleyinn
maltepe derken cnm ben ankarada oturuyorum ya netten de sıparıs etmek ıstemıyorum
ankaradaki migroslara baksan o zaman?
istanbul dayım da ben bilemedim şimdi
ya senın adına sevınıdım :) aynen ben de gece sıyahını ıstıyorum bakalım once su rımelım bı bıtsın bı daha asla avonun rımellerı almıcam kımseyede tavsıye etmem .( pekı gozle gorulur bı dolgunluk uzmamı oldu yoksa az mı
Kıvırma yapmıyor mu? Benim kirpiklerim çok düz ve kısa. İndirimdeyse ona göre aliyim. Kıvırıyor mu?
çok başarılı bir rimel. loreal voluminous million lashes da öneririm
ben de alıcam yarın :)
sagol cnm ama bana gore su an ıcın pahalı 30 lıraya henuz vermem vala cunku hıc loreal kullanmadım hep avon kullandım ve ıgren gercekten ben bı arkadas yazmıstı mabellıne nın 16 ya varmıs rımelı ondan almak ıstıyorum bı bıtsın de lanet avon :)
o zaman sana Maybelline Colossal Volume yada One by One öneririm.
cnm pekı bunun dıs kabı ne renk :) bı de ben uzunluk onemlı degılde kırpıklerımı ayırsın dolgun gostersın ıstıyorum kırpıklerım cılız benım bıraz