enım alcagım gun dusmez emınım ama :) bıraz sansızım sanırım bu konularda :) bu arada ben ılk defa bı yere gıdıp kozmetık urunu alıcam :9 arkadaslarımın tekı ya avon ya da orıflame sattıkları ıcın gerek kalmıyodu oraya buraya gıtmeme :)
cnm ben ankaradabulunuyorum 12 tl ye nerden aldın
canım ben izmir karşıyakadan aldım.Ama aynı gün başka yerde 19 demişlerdi.mağazalara göre fiyat değişiyor canım.biraz isim yapmış yerlerde fiyat fazla oluyor nedense...
öyle düşünme şanssız değilsin bence,ben inanıyorum güzel bi indirime denk geliceksin,pozitif olsana kuzum biraz:) avon ve oriflame bende sattım bazı ürünleri iyi bazı ürünleri rezalet ama ikisininde eski kalitesinin olmadığı açık,eskiden daha iyiydi iki marka da,biraz bozdular son yıllarda
Lorealin yeni çıkandan alacaktım ama topaklanma yapıyor dediler tabi satıcı kız yok satıyor diyor, aslında maybelline güzel sarı , kırmızı vs... doğru rengi bulsak bende dolgun ,takmak kirpik etkisi olsun istiyorum kirpiklerin yapışmasından nefret ettim
lilith cnm mor olan dedıgın rımel su mu :Eki Görüntüle 318289 ya aslında pembe ve mor karısımı bı renk sankı dısı ama ya da ben bulamadımyanlıssa resımını ekleyebılırmısın mor olanını cnm ?
evet canım ta kendisi .
tesekkurler cnm :) bu hafta fınaller yogun haftaya alıcam bakalım :)
rica ederim canım benim,finallerinde bol şans dilerim,allah zihin açıklığı versin,iyi yıllar bu arada
sana da cnm saglıklı mutlu huzurlu verımlı yıllar gecırmenı dılerım :) sagol cnm bu arada ıns ıyı gecer fınallerım
amin amin canım saol,dua edicem finallerin için,senin için ve tüm öğrenci arkadaşlar için canım,dualarımız sizinle
amin amin canım saol,dua edicem finallerin için,senin için ve tüm öğrenci arkadaşlar için canım,dualarımız sizinle
Ben fransayı boykot ediyorum ve loreal almıyorum bence sizde bilinçlenin
zaten masslah bı rımelı 40 tl cnm ıstesem de alamam :) bu arada ben de hıc loreal urunu yok zaten cnm kakalıyolar anca mıllete ucuk fıyatlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?