Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar nasıl ikisi arasında bir fark yok gibi gelir. Loreal lash architect lorealin en iyi rimellerinden birisidir, kirpikleri gerçek anlamıyla tek tek ayırır, dolgunlaştırır. Maybelline için aynı şeyleri söylemek imkansız zaten fiyatlarından belli.
maybelline one by one kullanıyorum.kirpiklerim gür ve uzun.kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyor ama ben istediğim dolgunluğu bulamadım yine.takma kirpikler gibi olmasını istiyorum.maybellinde hangisi dolgun gösteriyor kızlar?
canım ben one by one kullandım,sarı ambalajlı olanı da kullandım ama mor ambalajlısından memnun kaldığım kadar hiç birinden memnun kalmadım,yani bana göre en iyisi mor ambalajlı olan ama diğer arkadaşımızın söylediği gibi beklenti ve kirpik yapısı önemli.mor ambalajlı olan takma kirpik etkisi veriyor diye yazıyor üzerinde zaten canım.bi dene istersen.
arkadaslar ben de su sıra gıdıp rımel almak ıstıyorum ama kafam ole karıstı kı öğrencı oldugum ıcın ole pahalı bı fıyata rımel almak da ıstemıyorum acıkcası sımdıkı kullandıgım rımel ole ıgrenckı kırpıklerım bırbırıne yapısıyo ve cok seyrek gosterıyo bu arada kullandıgım rımel avonun su kızlar :Eki Görüntüle 318049 ucuz dıye almıstım zaten 6 tlmıydı neydı :) ya kızlar bı de topak topak yapıyo ole ıgrenc kı anlatamam benım kırpıklerımın uzunlugu hakkında sorunum yok da seyrek gostermesını ıstemıyorum daha dolgun ve topak yapmayan bı rımel bılıyosanız lutfen yardımcı olun canlar
canım benim maybelline mor ambalajlı olanı tavsiye etmiştim diğer arkadaşa da,sana da aynısını tavsiye ederim ayrıca fiyatı da ucuz,öğrenci bütçesini sarsmaz avm lerde standlarda denemene izin verirler sür bi beğenirsen alırsın zaten ki beğeneceğine de eminim
hmm cnm ya fıyatını soleyebılırmısın bu arada cok tesekkurler ayrıca sende nasıl etkı yaptı ve kırpıklerının yapısı nasıl cnm ya
canım 19tl idi ben aldığımda ama zaman zaman 15 t ye düşüyor indirime giriyor sık sık ya da başka türlü kampanya yapılıyor,benim kirpikleri hiç sorma sarışın beyaz tenliyim ben,tahmin edeceğin gibi cılız,kısa ve tüy gibi kirpiklerim var düşün onları bile gür ve uzun gösteriyor daha ne olsun
maybellini 2 hafta önce 12ye aldım.ama fiyatlar değişiyor.watsonsda 17tlydi...
maybellini 2 hafta önce 12ye aldım.ama fiyatlar değişiyor.watsonsda 17tlydi...
fiyatının arada bir düşmesi falan güzel ya öğrenci kardeşlerimiz de yararlanabiliyorlar
ya cnm ıyıymıs fıyatı vala lash archıtectı ben de dusunmustum aslında ama 40 tl oldugunu duyunca yuh dedım ya bu fıyata rımel mı olur 15 benım ıcın ıdeal fıyat cnm denıcem fınaller bıtsın almaya gıdıyorum gelısmelerı de yazcam :) bu arada ben de beyaz tenlıyım hıc sorma vala kaslar seyrek kırpık seyrek ne olcak bızım bu halımız ama uzunlugu konusunda memnunm bu avonun rımelı bıle cok guzel uzatıyodu ama resmen kırpıklerım yapısıyodu ve acık renklı benım de kırpıklerım tuy gıbı aynı sorunlarımız cnm dolgun gostersın yeter vala cnm ya .(