Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal küllü koyu sarı sonucu Yardım - RESİMLİ

cooperm

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
102
59
298
Merhabalar saçımı geçenlerde lorealin küllü koyu sarısına boyadım tam küllülük elde etmek istememe rağmen hala saçımda hafif bakırımsılık var. Bunu nası giderebilirim. İnternetten araştırmalarıma göre akos mavi ve akos silver karışımını boyamıza katarsak o küllülüğü elde edebiliyormuşuz. Bilen arkadaşlardan fikir paylaşımlarını bekliyorum. Aşağıdakiler benim saçım ve istediğim renk:

Bu benim saçımın dibi

Eki Görüntüle 858658 BUDA İSTEDİĞİM SAÇ RENGİ:26::26:

igoro royal 0.22 turuncu azaltıcı var forumdan araştırabilirsin turunculuk azaltıyormuş istediğin küllü renge kavuşabiliyormuşsun deneyenler var araştır istersen.

Teşekkürler..Aslında şu ikinci rengi elde etmek istiyorum saçımda turunculukmudur nedir anlayamadığım bi ton var acaba etkili olurmu bide o boyayı diğer boyayla karıştırıpmı uyguluyoruz yoksa dip boyası yaptırdıktan sonramı uyguluyoruz.

Cnm mrb bende aynı boyayı boyuyorum benimkide aynı böyle oluyor. ben turuncu azaltıcı aldım çok az koydum güzel oldu ama rengi koyulaştırıyo o yüzden bi daha koymayı düşünmüyorum. koyu renk dip çıkarabilir.

Hee ozaman bu 0.22 biraz koyulaştırıyorsa küllü koyu sarı değilde küllü sarı alsam içine turuncu azaltıcı koysam acaba dahamı mantıklı olur.Kendi kendime çözümler üretiyorum:)) Bu arada cvp için teşekkür ederim

Bence sen bu dibin üstüne direk küllü sarı boya cnm zaten güzel bi renk çıkar. turuncu azaltıcıda istersen koyabilrsn ama mercimek tanesi kadar koy yani azcık :)

kendı sacının uzerınemı boyadın?yoksa altta baska renk boya varmıydı?

Altta 1 cm kendi dibim vardı 4-5 cmde önceden boyadığım küllü sarı vardı fakat o garnierin küllü sarısıydı hiç ama hiç memnun kalmadım bi hafta sonra boya tam bi turuncu oldu hatta resmini bile koyabilirim çok kötüydü o yüzden LOREAL küllü koyu sarı aldım. Ama çok kararsızm şimdi koyu küllü sarıyla 1 damla 0.22 karıştırim onu deniyim die düşünüyorum tabi dipten biraz saçımın uzamasını bekleyeceğim bİde inşallah şu bakırımsılıktan kurtulabilirim. İlk koyduğum resimdeki kızın saçını çok beğeniyorum ama olmuyo olmuyo

O rengi boyalarla tutturmak çok zor cnm herkes öyle istiyo ama hiç bi kuaför yapamıyo boyaylada olmuyoo ahh ahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…