kızlar benim şuan ki saçlarım bu renk canlı bi renk istedğimi söylemiştim bu renk çok soluk geliyor gözüme bu renk üzerine bu boyalardan biri nasıl durur ki?
loreal koyu sarı dore veya koyu sarı dore bakır boyayanlar resim ekleyebilir mi hem bu renk hakkında fikrimiz olur hem bende boyamayı düşündüğüm bu renk hakkında kesin karara varabilirimmm
kızlar benim şuan ki saçlarım bu renk Eki Görüntüle 140134
Eki Görüntüle 140135
canlı bi renk istedğimi söylemiştim bu renk çok soluk geliyor gözüme bu renk üzerine bu boyalardan biri nasıl durur ki?
loreal koyu sarı dore veya koyu sarı dore bakır boyayanlar resim ekleyebilir mi hem bu renk hakkında fikrimiz olur hem bende boyamayı düşündüğüm bu renk hakkında kesin karara varabilirimmm
koyu sarı dore digerine göre daha az bakırlı cnm bnm..
eger bakırlık çok olsun diyosann koyu sarı dore bakıra boya normal oslun diyosan koyu sarı doreye boya derim:)saçın açık renk oldugu için güzel tutar renk:)
koyu sarı dore digerine göre daha az bakırlı cnm bnm..
eger bakırlık çok olsun diyosann koyu sarı dore bakıra boya normal oslun diyosan koyu sarı doreye boya derim:)saçın açık renk oldugu için güzel tutar renk:)
tşkederim canım ya hep yardımcı oluyosun bu renge boyayanlar resim eklerse inşallah görebilirim nası bi ton olduğunu kutudakiler hep yanıltıyo malesef ki
nedemek cnmm genelde buraya bakıyorum saç boyası ilgi alanım:)
bence kutudakine yakın bi renk olur:)Ama resim konulsa daha iyi tabi bende bakarım hatta:)
ben loreal koyu küllü sarı sına boyadım alakasız ama güzel bi renk çıktı:)bence loreal herşekilde renk olarak güzel çıkartıyor beyaz kapama özelligide olsa daha güzle olcak:)