Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal koyu kumral ve yeşerme

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
kızlar geçen hafta saçımı açık kumrala boyayan kuafor dipleri turuncu yapmıştı çok kötü oldu uçlar röfleliydi ve açıcıylada açılmıştı. yeşerme olmaması için küllü kullanmadım loreal koyu kumrala boyadım turunculuklar azaldı fakat uçlaarda yeşillik oldu... şimdi bu yeşilliğin gitmesi için ne yapabilirim yardımmm

yıkandıkça akıyor ama tamamen gitmedi benim onun için dore yansımalı boya kullanın lorealin külsüz kumralları malesef öyle turunculuğu alıyor ama yeşeriyor kumral doresini yaptım akınca gene yeşermişti loreal kumral dışında diğer renkleri iyi fakat kumralda başka marka kullanabilirsiniz belki yapmaz ben dore yada yoğun bakırla halletim ancak

yeşil saçı akıtmak için böyle bir yöntem yazmış arkadaşlar.. 5 6 aspirini biraz suya koy sacına sür beklet..cezveyi dolduracak kadar suya .. bu genelde küllü ve sarı boyalar yüzünden oluyor demişler..yeşeren saçlar genelde sarı ve küllü yazan renklerden olabiliyor..doreler altın karameller bakırlık içeren boyalar heralde kapatır..illa loreal şart değil doreli altın veya bakır yazan baska marka boyaları da işe yarar diye düşünüyorum..6. -7 8 gibi küsüratı olmayan(yani 7.0 kumral gibi) ve küllü yazan renklerden kaçın demişti kuaförüm bana..ketçap duydum bir de burda yazan arkadaşlardan o da yeşilliği alıyormuş biraz garip ama denemeye değer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…