• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Koyu Kumral kullanan var mı >.< ?

Miss.BonJovi

Keep The Faith!
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
146
0
116
İstanbul
Merhaba,
Ben saçımdaki bakır yansımalardan kurtulmak için lorealin 6 koyu kumrala boyamak istiyorum.Bu renk nasıl oluyor? Simsiyah olmaz değil mi?

Son düzenleme:
boyayabilirsin hiç bir şey olmaz çünkü ben de boyadım :) güzel oldu yanlız çok bekletme ve hızlı birşekilde boya heryerini aynı şekilde boya

oh tamam =)) kullanan birinden fikir almak daha iyi,boya satanlar olur olur diye geçiştiriyor :kızgın:
çok teşekkür ederim cevapladığınız için ^________________________^ dediğiniz şekilde yapıcam saolun : )

denedim gayet güzeldi.. ama bakır yansımalardan kurtulmak istiyorsan koyu küllü kumral denemen daha mantıklı gibi geliyor bana

evet birkaç arkadaşımda öyle dedi küllülük bakırlığı kapatıyormuş diye bakalım karar vericem ikisinden birine teşekkürler yorumunuz için :dance:

ben röfleli saçıma loreal koyu küllü kumral yaptım bakırlıktan eser yok yıkadıkçada doğallaşıyor exelencasıydı. ben tavsiye ederim kapkarada olmuyor ayrıca. ama güzel kapattı

Back