• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal köpük boya ateşli sıcak kahve

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar saçımı uzun zamandır loreal köpük boyanın sıcak kestane doresini boyuyorum.renginden memnunum aslında. biraz değişik olsun diyorum acaba 56 ateşli sıcak kahveye boyasam nasıl olur. çok kızıl olurmuyum. yoksa kahveye bakan bi kızıllık mı olur?
bu arada beyaz tenli mavi gözlüyüm

zemin kestane dore olduğu için kahveye bakan bi kızıl olur ama kızıl olsa da sorun olmaz bence müthiş olur =) hatta direk kızıl da düşünebilirsin, beyaz ten mavi göz kızıl saç mükemmellll üçlü =)

Ben beyaz tenli mavi gözlü kızlara siyahı çok yakıştırıyorum canım,hiç denedin mi ?? :31:

$haifa-wehbe-picture-2.jpg

kızlar o kadar cesaretim yok valla. saf kızıl olsun siyah olsun. ama röfle kullandım uzun süre sonra kahveye döndüm

loreal köpük boyanın renklerinin genellikle koyu tuttuğunu söylüyorlar, o nedenle muhtemelen saçınız çok kızıl olmaz, koyu bir kızıl olur.

kızlar nefis sıcak çikolata aldım. inşallah kötü olmaz. açık kestane dore yoktu zaten. ateşli sıcak kahvedense satıcı sıcak çikolatanın daha güzel olduğunu söyledi. inşallah doğrudur

Back