Saç Rengi ve Saç Boyama loreal köpük boya 70 mi 60 mı?????*

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar aslında 60 nolu boyanın ustundeki rengı ıstıyorum ama cok koyu çıkıyormus 70 ile boyasam o rengı elde edebılırmıyım ne dersınız?taban rengım orta kumral.bir de saçım belimde ve gür normalde 3 kutuyla boyuyorum ama bu köpük boya çok cıkıyormus 2 kutumu alıyım kullananlar yardım edebilirmi

Tesekkurler kizlar bende oyle dusunmustum ama umarim 70 de boz bulanik bi renk cikmaz

loreal köpük boya tavsiye etmiyorum. çok koyu oluyor istenilen renk tutmuyor.
umarım boyamamışsındır canım

beyaz kapatma açısından gayet güzel üstelik çok kolay ve rahat uygulanıyor ve oldukça fazla saça boca edebiliyrsun resmen yetmeme olasılığı yok ama hakikaten arkadaşın dediği gibi koyu bi renk ortaya çıkıyor...

loreal köpük boya tavsiye etmiyorum. çok koyu oluyor istenilen renk tutmuyor.
umarım boyamamışsındır canım
yok canım korkudan boyayamadım daha dusunuyorum.castıngın kahvelerını tavsıye edermısın ekı canım yada kolestonun kouk boyasını?

anladım canım tesekkur ederım normal boyalardan 3 kutu ancak yetıyor demek bundan 2 alsam yeter oylemı canım?ama önermıyorlar bu boyayı bende ikircikli kaldım sımdı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…