arkadaşlar bu boyanın koyu tuttunu sölediler benim saç rengimde bal köpüğü tonlarında bunu yapsam turunculuk olurmu sizce ya da çok koyumu tutatr..bu arada altında açıcıc olldugu için saçımın zamanla akıo ya boya açılırmı bu renk boyasam ? bu rengin diplerimden koyu kumral gelmiş hali saçım şu an ...
arkadaşlar bu boyanın koyu tuttunu sölediler benim saç rengimde bal köpüğü tonlarında bunu yapsam turunculuk olurmu sizce ya da çok koyumu tutatr..bu arada altında açıcıc olldugu için saçımın zamanla akıo ya boya açılırmı bu renk boyasam ? Eki Görüntüle 356795
bu rengin diplerimden koyu kumral gelmiş hali saçım şu an ...
köpük boyalarda her zaman istenilen tonun bir iki ton açığını almak tavsiye edilir canım, köpük boyalarda koyu tutma tehlikesi var ama
akmaması için 15 gün sonra aynı renge ikinci kez boyayarak sabitleyebilirsin
koyu tuttuğu bir gerçek. bu rengi alıp evde ufak bir kısmında saçımın denedim. Saç rengim sarı küllüydü. Sonuç orta kumral saç hatta koyu diyebilirim ondan da.
arkadaşlar bu boyanın koyu tuttunu sölediler benim saç rengimde bal köpüğü tonlarında bunu yapsam turunculuk olurmu sizce ya da çok koyumu tutatr..bu arada altında açıcıc olldugu için saçımın zamanla akıo ya boya açılırmı bu renk boyasam ? Eki Görüntüle 356795
bu rengin diplerimden koyu kumral gelmiş hali saçım şu an ...
canım bu resimdeki saç boyanın numara ve markası nedir sakın bana tarif edrmisin bu rengi nasıl yaptın saç rengini bozma çooooook güzelmiş çokta yakışmışşşş
canım bu resimdeki saç boyanın numara ve markası nedir sakın bana tarif edrmisin bu rengi nasıl yaptın saç rengini bozma çooooook güzelmiş çokta yakışmışşşş
bugün sarı balyajlı saclarımı bu boya ile boyadım
sonuç koyu bir kahverengi üstelik sarılarım da coktu,yine de memnunum koyu saç yakısıyor bana
serinin en açık rengi buydu düşünün yani