Saç Rengi ve Saç Boyama loreal intense 6.13 Mocha Kahve

efsuni06

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
558
507
142962948_tn30_0.jpg

Bu rengi deneyen oldu mu bilmiyorum ama ben sarı saçlarımın üstüne değişiklik olsun diye boyadım.Önce koyu çıkıyor, saçım kumral oldu.Ama birkaç yıkamaya açıldı ve rengi oturdu.Daha sonra ben aynı renge arkadaşımın saçını boyadım, ona da çok güzel oldu.Değişiklik yapmak isteyenlere fikir olsun.:KK3:

peki sen üstüne tekrar boyadın mı? daha koyulaşır çünkü genelde ikinci üçüncü boyamada.. öyle olmuyorsa süper benim için.. ??

Kendi fotografımı koyamıyorum.Rengi internetten buldum.

koyu-kumral.jpg

Tabi daha sonra rengi açılıp oturdu ve böyle oldu ve şu an çok memnunum renginden.İkinci kez boyamadım.

ball%C4%B1-kumral-sa%C3%A7-renkleri-ve-modelleri-3.jpg

loreal intenseden memnun olanı görmedim ben pek
bencede 6 numaranın bu kadar açık yapacagını sanmam 2. fotodaki minumum kesinlikle 7 numarayla boyanmış bir saçtır bence 6 numaralar koyu kahve diye bile geçebiliyor.

aklımda bulunsun o zaman baya hoş görünüyo canım
sarinin uzerine cok guzel tutuyor once ilk resimdeki renk cikti ortaya arkadasima da ayni boyadan boyadik benimkini cok begendi.onun da saclari sariydi ikimizinkide basta koyu oldu sonra ikinci resim gibi rzngi oturdu cok guzel oldu herkes cok begeniyor

sarinin uzerine cok guzel tutuyor once ilk resimdeki renk cikti ortaya arkadasima da ayni boyadan boyadik benimkini cok begendi.onun da saclari sariydi ikimizinkide basta koyu oldu sonra ikinci resim gibi rzngi oturdu cok guzel oldu herkes cok begeniyor
yaa benaçık küllü kumrala dönecektim neden aklımı çeliyosun :KK23:

yaa benaçık küllü kumrala dönecektim neden aklımı çeliyosun :KK23:
Bu renk sarinin ustune iyi tutuyor.diger renklerde nasil cikar bilmiyorum cok koyu olur sanirim ama zemin sari olunca tutturmasi zor bir renk cikiyor ustelik beyaz tenlilerde dogal duruyor renk

Bu renk sarinin ustube iyi tutuyordiger renklerde nasil cikar bilmiyorum cok koyu olur sanirim ama zemin sari olunca tutturmasi zor bir renk cikiyor ustelik beyaz tenlilerde dogal duruyor renk
sarı işte saçım benim şu an.daha doğrusu 8.0 la 8.1 boyadım ama aktı sarıları çıktı dün 8.0 la azıcık 8.1 koyup cila yaptım pek bişi farketmedi ben kendi rengime dönmeye çalışıyorum da :KK64:

sarı işte saçım benim şu an.daha doğrusu 8.0 la 8.1 boyadım ama aktı sarıları çıktı dün 8.0 la azıcık 8.1 koyup cila yaptım pek bişi farketmedi ben kendi rengime dönmeye çalışıyorum da :KK64:
Bu renk cabuk akmiyor bende sarida dip boyasi bayinca bu rengi dip boyasi almaya gittigim magazada gordum cok begendim denedim.Forumda cok kisi loreal excellence intense dzn sikayet etmis
. Koyu cikiyor diye sadece ben begendim sanirim.Dogal sac rengin nedir

Bu renk cabuk akmiyor bende sarida dip boyasi bayinca bu rengi dip boyasi almaya gittigim magazada gordum cok begendim denedim.Forumda cok kisi loreal excellence intense dzn sikayet etmis
. Koyu cikiyor diye sadece ben begendim sanirim.Dogal sac rengin nedir
doğal saç rengim de açık küllü kumral sarıya yakın yani ama dip çıkınca koyu duruyo işte sarı renkte ondan bıktım

X