loreal in pudrasi mi beyu nun mu .

Malaika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
150
35
35
4 yıldır max faktör kullanıcısıyım ama bi değişiklik istedim ve bugün loreal aldım orda beyu diye bir marka vardı elime sürdüm ürünü beğendim ama güvenemedim .netten araştırdım beyu beğenen Cok var .aranızda hic kullanan var mı .ayrıca loreal nasil

BeYu alman markası, pudrası incedir, güzeldir.Maxfactor ve loreal de güzeldir.Hepsinden kullandım maxfactore geri döndüm onu da ekleyeyim :)

BeYu alman markası, pudrası incedir, güzeldir.Maxfactor ve loreal de güzeldir.Hepsinden kullandım maxfactore geri döndüm onu da ekleyeyim :)

Ben de loreal aldım beyu nun rimelinl aldım beğenmedim o yüzden almadım pudrası da .hayal kırıklığı yaşamayım diye

Loreal den true match kullanmıştım uzunca bir süre. Beyu dan adını hatırlamıyorum, gümüş renkliydi kutusu bir pudra kullanmıştım, memnun da kalmıştım, ince dokulu pudralar seviyorum çünkü.Ama maxfactor creme puff un bir rengi var ki, birebir uyuyor tenime.o yüzden son yıllarda hiç değiştirmeden bunu kullanıyorum.Beyu nun rimellerini hiç bilmiyorum, ama pudra güzeldi.

Aldığım true match.81 kullaniyodum creme puff da da. Pembembesi çok hoş bi ton senin ki de mi 81 acaba .fondöten de yine Max factor e devam ediyorum 101 numara

41 nr benimki.Fondötenim de maxfactor ageless elixir 55.Kendisinden baya bi yedeklemişim, ama yedeklerim bitince maybelline 24h a kesin dönüş yapmayı planlıyorum.Daha kalıcı,daha kapatıcı ve daha ucuz çünkü.Onda da kışın 20, yazın 21 nr kullanıyordum.
Yanlış hatırlamıyorsam lorealde W3 diye bir renk kullanıyordum.

loreal de max factor de hayvan deneyi yaptığı için işkenceci markalar. beyu yapmıyor ayrıca bitkisel ve kaliteli bir marka dolaıysıyla beyu ya oy veriyorum.

Are BeYu products tested on animals?No, of course not. All BeYu cosmetic products comply with the strict requirements of the European Cosmetics Order, which include a ban on animal testing. You will find more information here

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…