• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri loreal garnier nivea nemledirici önerisi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
fondöten öncesi ve günlük kullanabilceceğim bi nemlendirici arıyorum kızlar yaşım 18 cildim karma, gözenek ve kızarıklıklarım var...loreal garnier ve nivea diye belirtmemde sebep bütçeme uygun olduğundan ötürü ama uygun fiyatlı memnun kaldığınız ürün önerilerinizi de bekliyorum..ayrıca belirtmeliyim ki yüzümde ince tüyler var biliyosunuz bazı kremler tüyleride besliyor o yüzden lütfen tüylenme yaptığını düşündüğünüz ürünleride belirtin:79:

tuylenmeden sikayetciysen sakin nivea kullanma
1 yildir nivea kullaniyorum sonuc 0
yaklasik 1.5 yildir lorealde kullandim o da 0
neredeyasiyorsun bilmiyorum ama
belki duymussundur watsons diye bir magaza var
orada satilan ithal bir urun pure beauty
renkli nemlendirici kirmiziliklari cok guzel kapatiyor
ustelik dogal bir urun
ben kullaniyorum memnunum 20 tl. civari 30 ml. ama cok azi bile yetiyor
http://3.bp.blogspot.com/-Voom0zw29Bo/Th3hDE84y6I/AAAAAAAAAj0/-57bNoqFutU/s1600/IMG_3147.JPG için Google Görsel Sonuçları

tuylenmeden sikayetciysen sakin nivea kullanma
1 yildir nivea kullaniyorum sonuc 0
yaklasik 1.5 yildir lorealde kullandim o da 0
neredeyasiyorsun bilmiyorum ama
belki duymussundur watsons diye bir magaza var
orada satilan ithal bir urun pure beauty
renkli nemlendirici kirmiziliklari cok guzel kapatiyor
ustelik dogal bir urun
ben kullaniyorum memnunum 20 tl. civari 30 ml. ama cok azi bile yetiyor
http://3.bp.blogspot.com/-Voom0zw29Bo/Th3hDE84y6I/AAAAAAAAAj0/-57bNoqFutU/s1600/IMG_3147.JPG için Google Görsel Sonuçları

önerin için teşekkür ederim canım ama linkten baktımda bb kremmiş bu tür şeyler istemiyorum çünkü kızarıklık ve gözeneklerimi gizlemek istediğimde zaten fondöten kullanıyorum ben sadece yüzümü temizledikten sonra kururmaması için bi nemlendirici istiyorum.. linkteki blogun sahibide ürün için cildi çok yağlandırdığını söylemiş, ayrıca doğal bi ürün de değil kutu içeriğinin fograflarınıda koymuş parabenden alüminyuma kadar çok zararlı maddeler var.

evet nivea için herzman söylenir bu, yüzde tüylenme yaptığı nemlendiricisini henüz kullanmadım ama diğer nivea ürünlerini hep kaliteli ve güzel bulmuşumdur fakat nivea ürünlerine besleyici vitamin vs çok kullanıyo cildi beslerken malesef tüylerde nasibini alıyor tatlım sen hangi nivea kremi kullandın?
$aqua-sensation-goz-kremi-13121_5_1.webp
ben niveanın bu kremini kullananların yorumlarını çok merak ediyorum umarım tüylenme yapmıyordur :20:

önerin için teşekkür ederim canım ama linkten baktımda bb kremmiş bu tür şeyler istemiyorum çünkü kızarıklık ve gözeneklerimi gizlemek istediğimde zaten fondöten kullanıyorum ben sadece yüzümü temizledikten sonra kururmaması için bi nemlendirici istiyorum.. linkteki blogun sahibide ürün için cildi çok yağlandırdığını söylemiş, ayrıca doğal bi ürün de değil kutu içeriğinin fograflarınıda koymuş parabenden alüminyuma kadar çok zararlı maddeler var.

evet nivea için herzman söylenir bu, yüzde tüylenme yaptığı nemlendiricisini henüz kullanmadım ama diğer nivea ürünlerini hep kaliteli ve güzel bulmuşumdur fakat nivea ürünlerine besleyici vitamin vs çok kullanıyo cildi beslerken malesef tüylerde nasibini alıyor tatlım sen hangi nivea kremi kullandın?
Eki Görüntüle 547584
ben niveanın bu kremini kullananların yorumlarını çok merak ediyorum umarım tüylenme yapmıyordur :20:
ben nivea Q10 kullandim

Back
X