Saç Rengi ve Saç Boyama loreal fındık kahvesi saçımı kızıl yaptı :S

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
32
Çanakkale
ya daha dün saçımı boyadım bu gün güneşte baktım kızıllık var. zeminde sarı vardı offf çok iğrenç oldu kıızıllıgı hiç sevmem :S saçımı artık eski rengine getirmek istiyorum siyah yapıcam ama tam siyah değil. koyu kahveye boyasam siyah olur dimi bu kızıllıklar gidermi yardım edin lütfennn ? sarıların bazıları tam kapanmamış. köpük boya yapsam kapatabilirmiym ?

fındık kahvesi eğer zemin açık renk ise biraz kızıllık veriyor doğrudur. o yüzden bence yeniden boyatacaksan tam bi kahve renk seç. arada farklı renkler olmasın.

fındık kahvesi eğer zemin açık renk ise biraz kızıllık veriyor doğrudur. o yüzden bence yeniden boyatacaksan tam bi kahve renk seç. arada farklı renkler olmasın.

evt zemin çok açıktı bildiğin sarıydı koyu kahveye boyıycam artık bu da son boyam olıcak inşallah. umarım kızıllık ve sarılar kalmaz :S köpük boya her tarafını boyar umarım. rengarenk oldum yaa

birdaha boyayacağınız zaman boyayacağınız boyanın içine biraz küllü bir renk karıştırırsanız halledersiniz kızıllığı

bendeee dün boyadım saçım kahwe karameldi koyu renk oldu yaa birazda kızıllık oldu acayip sinir oldum ya napıcammm ben (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…