• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence koyu küllü kumral 6.1 RESİMLİ

axemarie

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
400
4
316
İstanbul
..............................

Eklentiler

• $picture_00174.jpg
    $picture_00174.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 9.995
  • $picture_00175.jpg
    $picture_00175.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 6.046
  • $picture_00176.jpg
    $picture_00176.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 9.999
Son düzenleme:
önceki saç rengin neydi peki? ben beren saatin şu rengini istiyorum şu an saçlarımı açtım ve turuncu 6.1 boyasam olur mu?

önceki saç rengim alix natura serisinden 5.53 tü ama çok kızıllı gibi olmuştu beğenmemiştim bende kızıllık sevmeyenlerdenim 56 gün kadar saçıma boya sürmedim aksın bu renk diye sonra loreal küllü kumral rengine boyadım loraelmarkasına güvenerek ve majirel 7.1 ile boyayan arkadaşın saçını çok beğenmiştim fakaat bişey farkettim boyadan birkaç günsonra beyazlarım kapanmamış :( çıkan renk güzel ama beyaz kapatmıyor eğer boyayacaksan bunuda dikkate al bence beren saatin ise doğal saçıolduğunu duymuştum boya değil saçı yani.

önceki saç rengim alix natura serisinden 5.53 tü ama çok kızıllı gibi olmuştu beğenmemiştim bende kızıllık sevmeyenlerdenim 56 gün kadar saçıma boya sürmedim aksın bu renk diye sonra loreal küllü kumral rengine boyadım loraelmarkasına güvenerek ve majirel 7.1 ile boyayan arkadaşın saçını çok beğenmiştim fakaat bişey farkettim boyadan birkaç günsonra beyazlarım kapanmamış :( çıkan renk güzel ama beyaz kapatmıyor eğer boyayacaksan bunuda dikkate al bence beren saatin ise doğal saçıolduğunu duymuştum boya değil saçı yani.

çok teşekkürler yanıtladığın için evet bende doğal olduğunu biliyorum çok güzel istiyorum ama aynısı olacağına emin olmadan da boyamak istemiyorum zaten saçımı son 1 ayda 5 kereden fazla boyadım :(

Yanlis anlamayin lutfen ama bence fazla amator bi boyama olmus sanki biraz rengi kustursaydiniz bu renk muhtesem tutardi

Beren Saat şimdiye kadar hiç boyamamıştı ama İntikam dizisinde ki saçları boyalı..uçlarını bayağ açmışlar hemde..ama çok yakışmış harika bi iş

Yanlis anlamayin lutfen ama bence fazla amator bi boyama olmus sanki biraz rengi kustursaydiniz bu renk muhtesem tutardi
valla akaju dorenin üstüne bu kadar tuttu ama beyaz saçlarım aynen duruyor üstelik diplerden başladım boyamaya :( ama renk güzel tabide istediğim gibi değil silici yapmayı düşünüyorum bende ebrusuyum arkadaşımız gibi o markayı bulabilirim inşallah $picture_00178.jpg
saçımın şimdiki durumu böyle

kızıl yansıma var sanırım ama koyu renk kapatması gerekirdi boyayı belki yeterince yedirememişsinizdir.[/QUOTilk defa böyle bir olay başıma geldi hiç diplerim beyaz kalmamıştı loreal bir süre kullanmayı düşünmüyorum açtırıyım bende en iyisi sıkıldım zaten koyu renklerden tanıdık bi kuaför var ama açma için ne kadar istiyorlar sormam lazım:37:

Loreal kullandığım en iyi markaların başında bence. ama siliciyi deneyebilirsin tabi olmadı açıcıda kullanabilirsin palette oldukça iyi ben koyu kahveyi öyle açtım. şu an bakırımsı açık kahve

Back