Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki saç rengim alix natura serisinden 5.53 tü ama çok kızıllı gibi olmuştu beğenmemiştim bende kızıllık sevmeyenlerdenim 56 gün kadar saçıma boya sürmedim aksın bu renk diye sonra loreal küllü kumral rengine boyadım loraelmarkasına güvenerek ve majirel 7.1 ile boyayan arkadaşın saçını çok beğenmiştim fakaat bişey farkettim boyadan birkaç günsonra beyazlarım kapanmamış çıkan renk güzel ama beyaz kapatmıyor eğer boyayacaksan bunuda dikkate al bence beren saatin ise doğal saçıolduğunu duymuştum boya değil saçı yani.
önceki saç rengim alix natura serisinden 5.53 tü ama çok kızıllı gibi olmuştu beğenmemiştim bende kızıllık sevmeyenlerdenim 56 gün kadar saçıma boya sürmedim aksın bu renk diye sonra loreal küllü kumral rengine boyadım loraelmarkasına güvenerek ve majirel 7.1 ile boyayan arkadaşın saçını çok beğenmiştim fakaat bişey farkettim boyadan birkaç günsonra beyazlarım kapanmamış çıkan renk güzel ama beyaz kapatmıyor eğer boyayacaksan bunuda dikkate al bence beren saatin ise doğal saçıolduğunu duymuştum boya değil saçı yani.
Beren Saat şimdiye kadar hiç boyamamıştı ama İntikam dizisinde ki saçları boyalı..uçlarını bayağ açmışlar hemde..ama çok yakışmış harika bi iş
valla akaju dorenin üstüne bu kadar tuttu ama beyaz saçlarım aynen duruyor üstelik diplerden başladım boyamaya ama renk güzel tabide istediğim gibi değil silici yapmayı düşünüyorum bende ebrusuyum arkadaşımız gibi o markayı bulabilirim inşallahYanlis anlamayin lutfen ama bence fazla amator bi boyama olmus sanki biraz rengi kustursaydiniz bu renk muhtesem tutardi
kızıl yansıma var sanırım ama koyu renk kapatması gerekirdi boyayı belki yeterince yedirememişsinizdir.[/QUOTilk defa böyle bir olay başıma geldi hiç diplerim beyaz kalmamıştı loreal bir süre kullanmayı düşünmüyorum açtırıyım bende en iyisi sıkıldım zaten koyu renklerden tanıdık bi kuaför var ama açma için ne kadar istiyorlar sormam lazım