Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence creme 9 numara sarı acil yardım lüüttfeeenn !!!

sdrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
40
8
Öncelikle merhaba 1 ay önce saclarıma ombre yaptırmak istedim ama kuaför mal etti saclarımı simdi tek renge dönücem 9 numra sarıya boyucam fakat nası bi renk olur nolur aklımda hep bi soru isareti sacımın fotolarını koyuyorm istediğim rengide koyucam nası olur loreal bugun arkadasım saçlarımı boyucak ama biraz korkuyorm

Eklentiler

• 20150404_140834.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 3.015
  • 20150404_140810.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 1.866
  • 20150404_140958.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 852
yazımda bi hata olmus loreal sarı kullanan varsa bi yardım etsin lütfen

saçının diplerinin turuncu olma ihtimali çok yüksek canım, riske atma derim

peki ne önerirsin kuaförlere hiç güvenmiyorum artık öyle pahalı kuaförlerede param yetişmez öğrenciyiz sonucta nası adam gibi bi renk cıkarabilir ne kullananilirm Sare Lavinya

peki ne önerirsin kuaförlere hiç güvenmiyorum artık öyle pahalı kuaförlerede param yetişmez öğrenciyiz sonucta nası adam gibi bi renk cıkarabilir ne kullananilirm Sare Lavinya
saçını açmadan o sarıyı tutturman çok zor, zaten ombre var saçında bu sarıya boyarsan ombreye kadar olan yerler tupturuncu olur (tecrübeyle sabit :)) ya açıcı alıcaksın önce saçını komple açıp o sarıya boyayacaksın, yada küllü kumral alıp komple renk değiştireceksin, yada kuaför yolları canım malesef ki..

desene sana yollar cıkmaz sokak hayallerim yıkıldı acıcı sacımı mahveder zaten kedi tüyü gibi oldu küllüde yesil yapiyo töbeliyim onlara valla sasırdım napcagımı turuncuda cok mu kotu durur aksa falan biraz oturmazmı bi renk

ozaman şöyle yap, saçın bence kötü değil, bu renge boyarsan çok kötü olur emin ol. saçına uzun bi süre bakım yap kendine gelsin bu arada sarılar iyice uçlarda kalır bir iki kerede kestirirsin. sonra tekrar bi renk çalışması yaparsın.

yani doğru diyosun aslında kotu renk olmasındansa biraz beklemek daha iyi olur sanırım peki ilk konumda bana cevap yazdıın icin ayrıca teşekkürler bilgiler için ayrıca teşekkürler

yani doğru diyosun aslında kotu renk olmasındansa biraz beklemek daha iyi olur sanırım peki ilk konumda bana cevap yazdıın icin ayrıca teşekkürler bilgiler için ayrıca teşekkürler
rica ederim, çok çektim saçlardan. bu ay kuaförde boyatacağım bende yıldımm artık :)

rica ederim, çok çektim saçlardan. bu ay kuaförde boyatacağım bende yıldımm artık :)

adam gibi kuaförde bulmak cok zor baya para dökmek lazım bende kuaförlerden yıldım artık hiç istediimi yapamadılar elletmem artık adam ombre diye serit cekti kafama ya halbuki bayada iyi bi kuaför(dü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…