Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok kullandım o rengi hakikatende güzel bi küllü boya epeyce renginide koruyor ama sana tavsiyem saç rengin açıksa kullan ben açıcıdan sonra kullandım süper oldu,daha koyu bi saça uyguladığında bile hafif bakırlık oluşabilir o yüzden dikkat et
kızlar ben son anda bi fikir değişikliği yapıp kuaföre gittim çünkü 9.1in saçta bakırlık oluşturduğunu öğrendim ve açıkçası evde kendim denemeye cesaret edemedim.saolsun canım kuaförüm bklediğimden de güzel bir renk yaptı koyu küllü sarı. tabi boyanın içine çok az açıcı koydu direk sürse boyayı tutmazdı bu kdr ztn..taban rengim 7tonlarında bişeydi..ve şuan inanılmaz güzel tam istediğim rengi elde ettim..yani söylemek istediğim şu: açık renk boyayacaksanız ilk kuaföre gidin..ben 9.1 i kendim alıp evde boyasaymışım ztn tutmazmış ve bakırlık olurmuş..
benim bahsettiğim de o cnm zaten.saç rengin boyayacağın renge göre koyuysa bakırlık yapıyor rengin içeriği tabiki bakır değil.o yüzden açık renk saça boyamadan önce açtırmak gerektiğini söyledim bakırlık olmasın diye ayrıca zaten saçımın 7tonlarında olduğunu söyledim direk 9.1 e boyama işlemi fiyasko olabilirdi.artı kuaförüme de çok güveniyorum senelerdir tanır beni işin ticaret yanını aşmış bir insan kendisi