Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Excellence Creme 9.1 Küllü Sarı

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
Arkadaşlar Loreal Excellence Creme 9.1 Küllü sarıyı deneyen var mı?

fikir açısından resim koyarsan çok iyi olurr=) bu arada sen açık karamelden boyamıştın saçını di mi?

ben çok kullandım o rengi hakikatende güzel bi küllü boya epeyce renginide koruyor ama sana tavsiyem saç rengin açıksa kullan ben açıcıdan sonra kullandım süper oldu,daha koyu bi saça uyguladığında bile hafif bakırlık oluşabilir o yüzden dikkat et

ben çok kullandım o rengi hakikatende güzel bi küllü boya epeyce renginide koruyor ama sana tavsiyem saç rengin açıksa kullan ben açıcıdan sonra kullandım süper oldu,daha koyu bi saça uyguladığında bile hafif bakırlık oluşabilir o yüzden dikkat et

ben aslında 8.1 rengini yakalamak istiyorum ama saçım o tondan biraz koyu olduğu için 9.1 rengini istiyorum ona boyarsam anca 8.1 tutar diye düşündüm:44:

bu rengi deneyenler resimlerini koyabilirler mi acaba bende denemeyi istiyorum ama cesaret edemiyorum sizde bir görsem süper olurdu :)

kızlarr pzt bu renge boyıcam,sonra da sizler için resim ekliycem:KK66:
bekleyin beni:KK66:

kızlar ben son anda bi fikir değişikliği yapıp kuaföre gittim çünkü 9.1in saçta bakırlık oluşturduğunu öğrendim ve açıkçası evde kendim denemeye cesaret edemedim.saolsun canım kuaförüm bklediğimden de güzel bir renk yaptı koyu küllü sarı. tabi boyanın içine çok az açıcı koydu direk sürse boyayı tutmazdı bu kdr ztn..taban rengim 7tonlarında bişeydi..ve şuan inanılmaz güzel tam istediğim rengi elde ettim..yani söylemek istediğim şu: açık renk boyayacaksanız ilk kuaföre gidin..ben 9.1 i kendim alıp evde boyasaymışım ztn tutmazmış ve bakırlık olurmuş..

kızlar ben son anda bi fikir değişikliği yapıp kuaföre gittim çünkü 9.1in saçta bakırlık oluşturduğunu öğrendim ve açıkçası evde kendim denemeye cesaret edemedim.saolsun canım kuaförüm bklediğimden de güzel bir renk yaptı koyu küllü sarı. tabi boyanın içine çok az açıcı koydu direk sürse boyayı tutmazdı bu kdr ztn..taban rengim 7tonlarında bişeydi..ve şuan inanılmaz güzel tam istediğim rengi elde ettim..yani söylemek istediğim şu: açık renk boyayacaksanız ilk kuaföre gidin..ben 9.1 i kendim alıp evde boyasaymışım ztn tutmazmış ve bakırlık olurmuş..

Zemin renginde bakırlık yoksa 9.1 bakırlık yapmaz yanlış yönlendirme olmuş bu biraz
Kuaförler öyle söyleyecek tabi ki hangi kuaför bana boyatma git evinde boya der ki

Saçta düz bakır ya da bakır yansımalı bir renk varsa
Koyu renklere boyanmış saçta renk solmuş yansıma yapmışsa
Boyanan hiçbir açık renk ilk seferde bakırlığı kapatmaz

9.1 mat bir renktir küllüdür adı üstünde yani bakırlık yapan bir renk değildir
Koyu renk saça yüksek volümlü oksidan kullanarak bu boya uygulandığında bakır yansıma yapar ama bu da boyadan kaynaklanan bir şey değildir açıldığı için turunculaşmıştır 9.1 de açık bir renk olduğu için kapatamamıştır o turunculuğu

Son düzenleme:
benim bahsettiğim de o cnm zaten.saç rengin boyayacağın renge göre koyuysa bakırlık yapıyor rengin içeriği tabiki bakır değil.o yüzden açık renk saça boyamadan önce açtırmak gerektiğini söyledim bakırlık olmasın diye:KK66: ayrıca zaten saçımın 7tonlarında olduğunu söyledim direk 9.1 e boyama işlemi fiyasko olabilirdi.artı kuaförüme de çok güveniyorum senelerdir tanır beni işin ticaret yanını aşmış bir insan kendisi:KK66:

benim bahsettiğim de o cnm zaten.saç rengin boyayacağın renge göre koyuysa bakırlık yapıyor rengin içeriği tabiki bakır değil.o yüzden açık renk saça boyamadan önce açtırmak gerektiğini söyledim bakırlık olmasın diye:KK66: ayrıca zaten saçımın 7tonlarında olduğunu söyledim direk 9.1 e boyama işlemi fiyasko olabilirdi.artı kuaförüme de çok güveniyorum senelerdir tanır beni işin ticaret yanını aşmış bir insan kendisi:KK66:

7 tonlarında saça 1-2 ton açık boya tutar
Daha koyu saçlar için açıcıdan dolayı turunculuk yapabilir
Kuaförün benim ilgilendiğim konu değil kimseyi kötülemek değildi zaten amacım
genel olarak hiçbir kuaför git evinde boya demez
Ben yanlış bilgiyi düzelttim o kadar

Son düzenleme:
X