Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Excellence Çikolata Kahve

Allyson

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
38
0
296
Loreal Excellence 6.35 Çikolata Kahve hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Boyayan var mı? Yardımcı olursanız cok sevinirim. :)

Loreal Excellence 6.35 Çikolata Kahve hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Boyayan var mı? Yardımcı olursanız cok sevinirim. :)

canım bu boyayı teyzemin saçında denedik. süper bir renk. teyzemin saçı koyu bi renkti (boyalıydı) ve bir sürü de beyazı vardı. beyazları gayet güzel kapattı ve sıcak bir kahve rengi ortaya çıktı. aralarda böyle koyu kızıl yansımaları var özellikle güneşte net belli oluyor. ve çok çok akan bir boya değil. bir de içindeki koruyucu serum ve saç kremi çok güzel. o içindeki ufak saç kremi neredeyse bir ay gidiyor. çünkü çok az bir miktarı bile saçı yumuşacık yapmaya yetiyor. bence marketlerde satılan kit boyalar içindeki en kaliteli boya. pekçok markayı denediğimiz için bunu net olarak söyleyebiliyorum. tavsiye ederim canım.

Canım benim annem de almış ama kutu üzerinde ki renk çok açıktı korktum açıkçası boyamaya ben hoş bi kahverengi istiyorum. En son saçımı sıcak çikolata boyamıştım açıldı dipleri kendi saçım oldugundan daha açık kahve duruyor anlayacagın hoş bir görüntü değil. Daha 19 yaşındayım canlı dursun istiyorum. Ama yazdıkların bana cesaret verdi, az sonra anneme boyatacagım

ilk siyah gibi oluyor zamanla yumuşuyor canım öyle kutunun üstündeki gibi bi kahve bekleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…