- Konu Sahibi fataldanger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler4.11 küllü bir renk zaten. Yansıması da küllü. Güneşte de külli yani. 3 numarayı tam bilemeyeceğim
O biraz karışık. Benim saçım normalde siyah ve kumral arası bir renkti. Beyazlar çıktığı için düzenli olarak boyatıyorum. Kuaförüm 4.0 ile 5.0 renklerini karıştırarak boyuyor. Fakat güneşte kızılımsı turuncumsu yansımalar oluyor. Bundan kurtulmak istiyorum ama kaç numarayla kurtulabilirim bilmiyorum.sacinizin tabani ne renk? Boyasiz sacta bi tik koyu oluyor ilk secenegin riskini almazdim ben acikcasi
Duzenli ayda bir boyayacaksaniz kullu renkler kirmiziligi kirmakta ise yarar ama evde boyayarak yapabilir misiniz bilmiyorumO biraz karışık. Benim saçım normalde siyah ve kumral arası bir renkti. Beyazlar çıktığı için düzenli olarak boyatıyorum. Kuaförüm 4.0 ile 5.0 renklerini karıştırarak boyuyor. Fakat güneşte kızılımsı turuncumsu yansımalar oluyor. Bundan kurtulmak istiyorum ama kaç numarayla kurtulabilirim bilmiyorum.
kendi boyamı götürüp kuaföre boyatabilirim. Yukarıdaki iki rengi karıştırdığımda nasıl bir sonuç ortaya çıkar sizce? Bir de şeyden emin olamadım; siyahla kumral rengini karıştırdığımızda bu ikisinin karışımı mı çıkar ortaya yoksa siyah açık olan rengi yutar mı?Duzenli ayda bir boyayacaksaniz kullu renkler kirmiziligi kirmakta ise yarar ama evde boyayarak yapabilir misiniz bilmiyorum
annem eve gelince ona saçımın fotoğrafını çektiririm. doğal saç rengim ise resimdeki renkti. Bu renk ne oluyor sizce?Muhtemelen komple bi karisim yapmiyorlardir. Beyazlarin kapanmasi icin cok az koyu olani katiyorlardir gerisi kumral renk. Hatta belki kizil yansimalar bu yuzden olabilir. Sacinizi tepeden cekilmis bi fotografla atar misiniz?
Beyazlar çıkınca mecburen müdahale etmek zorunda kaldım.Cok guzel sac rengin varmis hic mudahale etmeseydin keske. Kumral bence bu renk tam bilemedim
yeni bir boyama modeli cikmis transparan boya. Belki iyi olur. Bende yeni yeni beyazlarimla yuslesmeye basladim ve artik seviyorum.Beyazlar çıkınca mecburen müdahale etmek zorunda kaldım.
tam olarak nasıl bir şey ki?yeni bir boyama modeli cikmis transparan boya. Belki iyi olur. Bende yeni yeni beyazlarimla yuslesmeye basladim ve artik seviyorum.
bu kadar koyu renklerin de aktığını bilmiyordum.kuaföre gidin saçınız çok renkliyse evet bu renk kapatır ama ilk boya hızlı akar gene alacalı bulacalı kalır aktıkça
akıyor alttaki renk çıkınca çok kötü oluyobu kadar koyu renklerin de aktığını bilmiyordum.
Evet bu
Bununla kestaneyi karıştırıp sürsem yine mi kızıllık olur?Evet bu