Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 7.31?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
bu boyayı kullananlar bılgılerını paylasabılırler mı acaba?bakırın ustunde tutar mı bu renk?

bu boyayı kullananlar bılgılerını paylasabılırler mı acaba?bakırın ustunde tutar mı bu renk?

selam bu rengi kullandıysanız bilgi verirmisiniz bende kullanmak istiyorum..palette 7.5 karamel boyamıştım röfleli saçlarımı aralıklarla 3 kez çok güzel oldu ama zamanla uçlar yinede açılıyor röfle olunca..bende de uçlar sarı gibi karamel gibi ... kendi saç rengim küllü sarı küllü kumral arası yerimseniben dipler uzadı artık kendi saçıma dönmeye çalışıyorum ama iyice 2 renk oldu yarım yamalak oldum.. boya diyen var boyama diyen var boyarsan sarı yap diyen var mutlaka açık yap diyen var sanırım boyayacağım karamelliktende sıyrılmak istiyorum ne zamandır..bende loreal excellence 7.31 e takıldım hoşuma gitti kutudaki gibi olacağını bilsem hemen boyayacağım ama hepsi aynı renk olurmu acaba saçlarımın ??.. birde 7.1 var küllü kumral ama 7.31 çok daha hoş duruyor..boyadıysanız bilgi verirmisiniz yerimseniben

45420_buyuk.jpg

tabıkı tutar yanı saçınız tam ne renk bılmıyorum ama guzel bır renkolacagına emınım ben..koruyucu şampuan kullanın elsevenın kırmızı akmasın..zaten loreal zor akar..bu serısıde cok guzelhihoyyyt

selam bu rengi kullandıysanız bilgi verirmisiniz bende kullanmak istiyorum..palette 7.5 karamel boyamıştım röfleli saçlarımı aralıklarla 3 kez çok güzel oldu ama zamanla uçlar yinede açılıyor röfle olunca..bende de uçlar sarı gibi karamel gibi ... kendi saç rengim küllü sarı küllü kumral arası yerimseniben dipler uzadı artık kendi saçıma dönmeye çalışıyorum ama iyice 2 renk oldu yarım yamalak oldum.. boya diyen var boyama diyen var boyarsan sarı yap diyen var mutlaka açık yap diyen var sanırım boyayacağım karamelliktende sıyrılmak istiyorum ne zamandır..bende loreal excellence 7.31 e takıldım hoşuma gitti kutudaki gibi olacağını bilsem hemen boyayacağım ama hepsi aynı renk olurmu acaba saçlarımın ??.. birde 7.1 var küllü kumral ama 7.31 çok daha hoş duruyor..boyadıysanız bilgi verirmisiniz yerimseniben

canım sen karamellıkten kurtulmak ıstıyorsan bu renk seçımın yanlış bu yabancı adıyla koyu karameldır..içinde bakırlık vardır..kendı saçını uzatacaksan yavaş yavas uclardan aldır her ay ve boyama derım..şuan saçın karamelse aralarda röflelerın varsa eskı saçına yanı kullu renge doneceksen 7.1 uygun olabılır ama yeşillıkte olabılır saçını gormem lazım..

sen eskı saçına donmek ıstıyorsan kuafore gıt ufak bır sılme işlemı yapılıp kullu kumrala kendı saçına boyasınlar dıplerını hıc elletme..ama yok 7.31 dıyorsan boyat ama eskı roflelerın yıne çıkacaktır zamanla

selam miriana, dore zaten biraz bakırlık yada kızıllık veriyor ama bir şey var ki senin koyduğun resimde renk çok farklı benim nette gördüğüm resimler daha kumral gibi ondan tercih edecektim ben bunu, dore küllü yazdığı halde benim araştırıp gördüğüm netteki o kadar kumraldı ki böyle durmasına şaşırdım kutudaki resimde..asıl renk senin eklediğin resim yok ben böyle istemiyorum yarın gidip kuaförümle konuşayım bakalım ne önerecek evet 7.1 i bende düşündüm hatta az önce başka bir sitede gördüm daha farklıydı resim buraya eklemeyi bilmiyorum o yüzden ekleyemedim.. teşekkür ederim tavsiyen için..fox 10 ana habri sunan nazlının saç rengide pek güzel bir kaç renk karışımı onun saçlarıda herkes onun peşinde yerimseniben

resım her kutuda başka olabılır bu sızı yanıltmasın ama 7.31 demek içinde hem dore hemde küülü yansımalar var demek.. ama 3 önde lduğu için ilk önce dorelık sonra küllülük var kanımca

bu renk benim çok hoşuma gidiyor ama kutunun üzerindeki rengin tutması için zeminin en az 7 tonlarında olması gerekir herhalde :KK28:

boyayı az önce kullandım saçımın zemini açık kahveydi renk açıldı ancak bakırlı bir kumral oldu.ayrıca resimdeki kadar açılmıyor ve çıkan renk bence o renge hiç benzemiyor

saçım şuan kumral 7.0 a boyadım bu rengi boyasam tutar mı acaba ???

X