Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excell10

mors

cantanem
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
4.033
12
116
Diğer
kizlar loreal excell10 sac boyasi kullanan ve memnun kalan var mi???

Eklentiler

• $tara0006.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
kullanan yok mu bacularrrrr:ecrin_bebek: 10 dakikada etkisini gosteriyormus..

canım ben ilk defa görüyorum bu boyayı o yüzden bir yorum yapamayacağım.. umarım kullananlar birşeyler yazarlar görmüş öğrenmiş oluruz..

canım ben ilk defa görüyorum bu boyayı o yüzden bir yorum yapamayacağım.. umarım kullananlar birşeyler yazarlar görmüş öğrenmiş oluruz..

canim cok tsk ederimma.s. belkide tr yoktur ben buradan aldim ilk kez gordum nettedepek birsey bulamadim..hemen etki gosterdigini biliyorum bende sadece..

bir ara sapsarı yaptırmıştım saçları, tabii kuaförde açtırmıştım saçlarımı koyu kahveden dönüyordum, kuaföre para dökmektense Loreal excellence 10.0 ile boyadım bir süre, saç rengini süper açıyor. Benim kendi saç rengim de küllü açık kumral olduğu için belki de o kadar etki ediyordu ama saçları yıpratmadan kuaförde yapılmışçasına rahat rengini açıyordu. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

cok tsk ederim ben bu renkle sarap kizili karistiracam bakalim nasil birsey olacak..ama elimdeki loreal casting digeride 10 dakikada etkiliymis o yuzdende kararsiz kaldimm...kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
yurtdisinda yasayan hanimlarr kullanan yok muu kizlarrr:ecrin_bebek:

cok tsk ederim ben bu renkle sarap kizili karistiracam bakalim nasil birsey olacak..ama elimdeki loreal casting digeride 10 dakikada etkiliymis o yuzdende kararsiz kaldimm...kafamçokkarıştı

arkadaşım loreal casting in diğer boyalardan farklı bi kimyası var, karıştırılır mı ki amonyaklı boyayla? ziyan olmasın sonra 2si de. bi de casting 20-25 dk bekletilio, excelle 10 da o kadar beklerse çok açmaz mı, ya da zarar vermez mi?

ewet canim haklisin bende kararimi verdim..2 boyada ayni marka olacak..digerinide artik anneme veririmm:içelim: kendimi 2 farkli ozellikte boyayla riske atmayayim..excell10 ilgimi cekti bayanlar alirken birde loreal casting 550 numarayi gorunce bayildim..eve geldim tabi baktim 2 side ayri ozellikteymis..:dilcikar:

Eklentiler

• $30547_buyuk.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 72
kızlar bu excell 10 u nerden bulabiliriz.ben bunda lal kahveyi çok beğendim ama saçım şunda bakır kızıl nasıl olur ki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…