Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben ilk defa görüyorum bu boyayı o yüzden bir yorum yapamayacağım.. umarım kullananlar birşeyler yazarlar görmüş öğrenmiş oluruz..
bir ara sapsarı yaptırmıştım saçları, tabii kuaförde açtırmıştım saçlarımı koyu kahveden dönüyordum, kuaföre para dökmektense Loreal excellence 10.0 ile boyadım bir süre, saç rengini süper açıyor. Benim kendi saç rengim de küllü açık kumral olduğu için belki de o kadar etki ediyordu ama saçları yıpratmadan kuaförde yapılmışçasına rahat rengini açıyordu. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
cok tsk ederim ben bu renkle sarap kizili karistiracam bakalim nasil birsey olacak..ama elimdeki loreal casting digeride 10 dakikada etkiliymis o yuzdende kararsiz kaldimm...kafamçokkarıştı
arkadaşım loreal casting in diğer boyalardan farklı bi kimyası var, karıştırılır mı ki amonyaklı boyayla? ziyan olmasın sonra 2si de. bi de casting 20-25 dk bekletilio, excelle 10 da o kadar beklerse çok açmaz mı, ya da zarar vermez mi?