• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Loreal Elseve Arginin Saç Bakım Serumu

essential

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
9
0
36
İstanbul
Loreal Elseve Arginin Saç Bakım Serumu kullanan ve memnun olan var mı ? $Loreal Elseve.jpg

Ben bu serumu değil ama şampuanını kullandım. Ve gayet memnundum 2 3 yıkamada etki gösterdi şampuanı o kadar etkiliyse serumda etkilidir diye düşüyorum ben.

ben bu ürünü yeni kullanmaya başladım ama parfümü çok ağır geldi, çok fazla kokuyor. ya da bu sıcaklarda öyle hissettim, bilemiyorum.
etkisini merak ettim doğrusu. eğer memnun kalanlar varsa ağır parfüm kokusuna rağmen belki kullanmaya devam edebilirim :)

ben 3 aydır kullanıyorum canım hem de bütün serisini :) bu sprey de saçı güzelleştiriyor yumuşatıyor arkadaşın dediği gibi biraz fazla kokuyor ama olsun :)
ben gayet memnunum

bende 4 gündür her gün kullanıorum bu serinin şampuanını maskesini ve serumunu şimdilik çok memnun kaldım saçım yumuşadı baya ve parlak görünüo ... bloglarda araştırdığıma göre de saçın uzamasına çok etki ettiğini söylüyorlar

watsons mağazalarında şu ara indirimde galiba saç kremiyle şampuan 10tl.ydi yanlış hatırlamıyosam ben de alcam bikaç gün sonra umarım iyidir ;)

Back