Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Efassor boya siliciyi nasıl uygulamalıyım yardımcı olabilecek var mı??

5 dakika önce efassor aldım bir siteden, herkes ne tutturursam der gibi kafasına göre fiyat belirlemiş
14 liraya aldım, 2 paket aldım çünkü saçım uzun ne olur ne olmaz dedim. kuaförüme yaptırıcam, bakalım nasıl olacak.
merak ettiğim, matrixle efassor arasında yıpratma farkı var mı? ikisi de aynı firmanın, inşallah yoktur.

hangi siteden aldınız acaba? ben araştırıyorum tek tek satan bir yer bulamadım.

Daha kötü durumda canım alacaklarım içinde magicarede var tatlım .cok sağol .

sürekli bakım yağları kullanın akşamdan bolca yağlayıp poşet takın kafanıa sabah kadar dursun ben içinde 30tane yağ olan bi marka kullandım 2aya toparladı,imkann varsa kestir öle bakım yap daha etkili. birde hangi siliciy kullandında öle oldu??

Merhaba, bugün loreal efassor boya siliciyi denedim. Sitede iki tona kadar renk değişimi için su ile daha fazlası için oksidan ile karıştırmam geektiği yazıyordu. Saç boyam loreal paris mulberry, kendi saçım ise koyu kahverengiydi. Arada iki tondan daha fazla fark vardı. İki defa boyamıştım saçımı. Siliciyi 75ml %6 oksidan ile karıştırdım ve saçıma uyguladım. En az 40dk durması gerekiyordu kullanım yazılarında gördüğüme göre. Ben 25dk beklettim. Sonuç rezalet. Saçım bakır-turuncu tonlarına döndü. Keşke hiç bulaşmasaydım ya da su ile karıştırsaydım diyorum. Ayrıca eşit dağıtmaya çalışmama rağmen alaca alaca oldu. Tavsiyem denemek isteyen varsa ya su ile karıştırsın ya denemesin.

Bakırlar turuncular bu senenin modasıydı ve güzel renkler yüzünüzü kapatıp saçınızı yüklene şansınız var mı bence güzel olmuştur. Üzerine kızıl veya kumral boyarsanız tutabilir belki kurtarılabilir yani

Benim saçım kahve ben koyu kahveye boyadım ama siyah gibi oldu efassor kullansam kendi rengime mi döner yoksa açıcılar gibi sarı mi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…